Uutiset

Kuljetuskalusto

Arom-dekor Kemi Oy laajentaa toimintaansa Suomessa

”Kuljetus-Logistiikka 2019 messut ovat nyt ohi ja paljon solmittiin uusia kontakteja. Messut olivat meille tärkeä tapahtuma ja erinomainen tilaisuus tavata uusia asiakkaita ja kollegoja kasvotusten”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Danius Pupinis

Arom-dekor Kemi Oy (aikaisemmin AdChemicals) on vasta äskettäin saanut jalansijan Suomessa ja solminut mm. sopimuksen öljy-yhtiö Teboilin kanssa. Teboil on yrityksen ensimmäinen suuri asiakas Suomessa. Arom-dekor on toimittanut vuoden vaihteesta alkaen AdBlueta Teboilin asemille ympäri Suomen. Vuoden vaihteessa valmistui myös AdBluen tuotantolaitos Kouvolaan, jossa se toimii nyt täydellä teholla. Oma tuotanto takaa aina tasaisen ja korkean laadun. 

Tuotanto on ollut käynnissä vuoden 2019 alusta. Kouvolan yritys tuottaa monia erilaisia vesipohjaisia urearatkaisuja kuten AdBlue ja AUS40. Lähitulevaisuudessa tuotevalikoimaa laajennetaan askel askeleelta lisäämällä useita erilaisia kemiallisia tuotteita, kuten jäätymisenestoaineita, puhdistusaineita, tuulilasin pesunestettä jne.
Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että saamme työskennellä Dainiusin ja hänen henkilöstön rinnalla kun jatkamme yhtiön kehitystä ja asemaa Suomen markkinoilla, kertoo vastaavasti Arom-dekor Kemin Ab:n toimitusjohtaja Christian Lundell.

Laaja valikoima autokemikaaleja

”Tarjoamme myös laajan valikoiman autokemikaaleja omalla AdProLine-tuotemerkillä. Esimerkkinä mainittakoon AdProLine-tuulilasinpesuneste, joka on huomioitu ”Hyvänä Ympäristövalintana” sekä monet erilaiset pesuaineet ja glykoolit kaikenlaiseen käyttöön.” 

Periaatteessa näiden kaikkien tuotanto ja pakkaus tapahtuu lähellä Boråsia Ruotsissa. Toiminta käynnistyi 2012.  Arom-dekor Kemi kasvaa voimakkaasti ja yritys käsittelee yli 40 000 kuutiometriä kemikaalituotteita joka vuosi.

Toimintaa monissa maissa

Oman AdBlue tankin saa älykkäällä seurantajärjestelmällä varustettuna, jolloin Arom-Dekor käy täyttämään tankin aina ajallaan automaattisesti.

Muutama vuosi sitten Arom-dekor Kemi rantautui Norjaan ja viime vuonna oli Suomen vuoro. ”Tilanne on hyvin jännittävä. Panostamme kasvuun kaikilla tuotealueilla ja kaikilla markkinoilla. Yhdessä Arom-dekor Kemi Oy:n kanssa tulemme nyt panostamaan Suomen markkinoihin”, toteaa Arom-dekor Kemi Ab:n toimitusjohtaja Christian Lundell

Arom-dekor Kemi aloitti toimintansa Ruotsissa 2008 ja tänään se on AdBlue ja muiden autokemikaalien, kuten pesunesteen, glykolin ja puhdistusaineiden johtavia toimittajia Pohjoismaiden liikennealalle. Yhtiöllä on koko ketjun laadunvalvontajärjestelmä tuotannosta pakkaukseen ja toimitukseen, jotta varmistetaan jatkuvasti korkea laatu. Uusien yritysten perustamisen jälkeen Arom-dekor on edustettuna Ruotsin, Norjan ja Suomen markkinoilla yhdellä nimellä Arom-dekor.

Lue seuraavaksi