Uutiset

Kuljetuskalusto

Ahtiaisilla merkkivuosi Turussa – Man–edustusta jo 10 vuotta

”Olemme kymmenessä vuodessa myyneet vajaat 400 uutta ja noin 1000 käytettyä kuorma-autoa täällä läntisessä Suomessa. Maantieteellisesti alue on Salo-Muurla-Loimaa linjalla. Rauma kuuluu lännempänä vielä meille, mutta Pori hoidetaan sitten jo Tampereelta. Tänäpäivänä Man –kuorma-autoista löytyy yli 6000 kilon kokoluokissa erittäin kattava mallisto”, valistaa Antti.

”Nähtävillä täällä on varsin kattava otos, yhteensä yhdeksän eri automallia. Odotamme paikalle muutamaa sataa automiestä”, jatkaa Janne.

Ja aamuyhdeltätoista näyttikin siltä, että kutsu oli otettu hyvin vastaan. Autojen ympärillä riitti vilskettä ja kenttäravintolaan riitti jonoa heti aamupäivästä.

Tarvasjokisella Pentti Saarella oli myös hyvä syy saapua paikalle. Konekeskon pihalla kun komeili uusi Man TG-X 26.480 LL kuorma-auto varustettuna XL -ohjaamolla. Päälirakenteena vääksyläisen El-korin valmistama kylmäkori. Perheyritys Pentti Saari Oy:lle elintarvikekuljetuksiin menevä auto oli jo kolmas Man-merkkinen. Ensimmäinen taloon tuli vuonna 2000.

”Jälkimarkkinointi ja yhteistyö myyjien kanssa on ollut hyvää ja myös autot ovat vastanneet odotuksia, joten ei ole ollut syytä siirtyä pois merkistä”, kertoo Pentti Saari.

”Autoon ja perävaunuun voidaan lastata yhteensä 102 lavaa kahteen kerrokseen. Teemme elintarvikeajoa nyt kahdella autolla. Tätä ajamme yhdessä pojan Teemun kanssa”, jatkaa Pentti.

Yrityksen toiminnassa on mukana myös Pentin vaimo Tuula.

Konekeskon pihamaalla autoihin kävi tutustumassa Janne Ahtiaisen mukaan noin 200-250 ihmistä. Positiivista värettä ilmassa alkaa olla. Kaupankäynti on vilkastumaan päin.

Lue seuraavaksi