Uutiset

Kuljetuskalusto

50 000. Scania Suomeen

Järjestyksessään 50 000:s Oy Scan-Auto Ab:n ja sittemmin Scania Suomi Oy:n Suomeen maahantuoma Scania on luovutettu mäntsäläläiselle Marila Transport Oy:lle.

Oy Scan-Auto Ab aloitti toimintansa vuonna 1949 ja on siitä asti toiminut Scania-kuorma- ja linja-autojen maahantuojana Suomessa. Vuoden 2012 alusta lähtien yhtiön nimi on ollut Scania Suomi Oy.

Huhtikuun 25. päivänä Scania Suomi Oy:n Etelä-Suomen tulosyksikön Lahden Scania-keskuksen aluemyyntipäällikkö Tomi Iso-Kuortti luovutti 5-akselisen Scania R 730 -sorakasettiveturin mäntsäläläisen kuljetusliike Marila Transport Oy:n toimitusjohtajalle, Joni Marilalle. Auto on järjestyksessään 50 000:s Suomeen tuotu Scania, linja-autot mukaan lukien.

Marila Transportin uusin soraveturi on varustettu napaperäisellä telivedolla, hydraulisella hidastimella ja takailmajousituksella. Peräänsä se saa neliakselisen kasettiperävaunun, jolloin yhdistelmämassa on maksimissaan 76 tonnia.

Marila Transport Oy:n konekantaan kuuluu nykyisellään neljä kaivinkonetta, neljä pyöräkuormaajaa, yksi betoniauto ja viisi sora-autoa. Yritys tarjoaa rakentamiseen liittyviä maanrakennus- ja kuljetuspalveluja eteläisen Suomen alueella.

Lue seuraavaksi