Uutiset

Kuljetuskalusto

400 uutta DAF CF- ja XF-kuorma-autoa Révész Groupille

Kahdeksankymmentäluvulla perustettu Révész Group on kehittynyt maassaan yhdeksi markkinoiden johtavaksi kuljetusyritykseksi, joka tarjoaa asiakkailleen irtotavara-, säiliö- ja yleiskuljetuspalveluita sekä lisäarvoa tuottavia logistiikkaratkaisuja. Sen erikoisaloja ovat vaaralliset tavarat ja kemikaalit. Révész Groupin kalustoon kuuluu tällä hetkellä yli 450 kuorma-autoa.

Päätöstä 400 uuden DAF CF- ja XF -mallin käyttöönotosta seuraavien 12 kuukauden aikana vauhditti erinomainen polttoainetehokkuus, joka saavutettiin laajassa vertailutestissä yli 3 500 kilometrin edestakaisella matkalla Alankomaista Unkariin. Testi osoitti, että jopa erittäin polttoainetehokkaaseen edeltäjäänsä verrattuna uusi XF voi saavuttaa peräti 7 prosentin polttoainesäästöt.

Erinomaisen polttoainetaloudellisuuden lisäksi Révész Groupilla oli muitakin syitä uusien CF- ja XF-mallien valitsemiseen. ”Omat kuljettajamme ajoivat itse ensimmäiset uudet vetoautot kotiin DAF:n tehtaalta Alankomaista, ja he olivat todella innoissaan moottorin erinomaisesta vääntömomentista ja yleisistä ajo-ominaisuuksista”, kertoo Révész Groupiin kuuluvan Lerton Trans Ltd:n toimitusjohtaja Zoltán Sipos. ”Tämä on meille erittäin tärkeää, sillä haluamme taata kuljettajillemme parhaan mahdollisen ajomukavuuden.”

”Tähän asti kalustomme on koostunut pääasiassa DAF CF -kuorma-autoista, sillä niiden erittäin pieni omapaino mahdollistaa suuret hyötykuormat, mikä on todella tärkeää irtotavara- ja säiliökuljetuksessa. Näissä toiminnoissa jokaisella kilolla on merkitystä”, toteaa Révész Trans Ltd:n toimitusjohtaja Gábor Maczkó. ”Nyt kun DAF on vähentänyt merkittävästi suurimman mallinsa omapainoa, olemme päättäneet vaihtaa XF Super Space Cab -malliin, joka takaa kuljettajillemme huipputason tilat ja mukavuuden. Samalla me yrityksenä hyödymme alan johtavasta polttoainetaloudesta ja koko kuljetuksen tehokkuudesta.”

Ensimmäinen, 180 uutta CF- ja XF-kuorma-autoa käsittävä erä toimitetaan Révész Groupille lähikuukausina ja loput 220 autoa ensi vuonna.

Suomessa DAF kuorma-autojen maahantuojana ja jälleenmyyjänä toimii Nordic Truckcenter Oy, joka vastaa DAF huoltopalveluista Vantaalla. Muualla Suomessa jälkimarkkinointi hoidetaan alueellisien yhteistyökumppanien kanssa. Nordic Truckcenter Oyon osa Royal A-Ware –yhtiötä, joka toimii Hollannissa ja on perheomistuksessa. Yhtiön toimialoihin kuuluu elintarvikkeiden valmistus, varastointi ja kuljetus. Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli 1,2 miljardia euroa. Juustoa yhtiö varastoi kypsytykseen yli 200 000 tonnia. Kuljetuskalustoa yhtiöillä on noin 1000 kuorma-autoa ja 1800 perävaunua. Henkilökuntaa yhtiöillä on yli 2400 henkeä.

Lue seuraavaksi