Uutiset

Kuljetuskalusto

1 500 DAF XF -kuorma-autoa Girteka Logisticsille

Hyvien käyttökokemuksen perusteella johtava eurooppalainen kuljetusyritys Girteka Logistics on tilannut 1 500 uutta DAF XF -kuorma-autoa. Aiemmin tänä vuonna Girteka Logistics sai käyttöönsä jo 500 DAF XF -vetoautoa.

”DAF kuorma-autot ovat toimineet jopa odotettua paremmin”, sanoo Girteka Logisticsin toimitusjohtaja Edvardas Liachovičius. ”Ne ovat erittäin luotettavia, verrattoman taloudellisia ja erittäin mukavia kuljettajillemme. Näiden 1 500 uuden DAF-kuorma-auton avulla voimme jatkaa suunnitelmaamme laajentaa liiketoimintaamme koko Euroopassa. ”

Girteka Logistics, jonka pääkonttori on Vilnassa Liettuassa, on perustettu 90-luvun puolivälissä ja on kasvanut alan johtavaksi eurooppalaiseksi kuljetusyritykseksi. Sen moderni kalusto koostuu yli 5 600 kuorma-autosta, 5 800 perävaunusta ja yli 13 000 työntekijästä.

DAF XF on ylittänyt odotukset

”Päätös  500 DAF-kuorma-auton jatkoksi tehtävästä lisätilauksesta syntyi kattavan markkinatutkimuksen perusteella”, lisäsi Edvardas Liachovičius. ”Päivittäisessä käytössä ajoneuvot ylittävät odotuksemme, ei vain liiketoiminnan, vaan myös kuljettajien näkökulmasta. Lisäksi DAF-kuorma-autot tukevat pyrkimyksiämme vähentää hiilidioksidipäästöjä. Uusi XF asettaa uuden standardin polttoainetehokkuuteen, joka liittyy suoraan alhaisiin hiilidioksidipäästöihin.”

Girteka Logisticsin autot varustetaan 480 hevosvoimaisella (365 kW) 12,9 litran PACCAR MX-13 -moottorilla ja uudella TraXon-automaattivaihteistolla. Autoissa on viimeisimmät teknisen ratkaisut, mukaan lukien ennakoiva vakionopeussäädin PPC, ennakoiva vaihteenvaihto, kaistavahti, AEBS ja eteenpäin kohdistuva törmäysvaroitusjärjestelmä FCW. 

Osoitus korkeasta laadusta

”Olemme iloisia siitä, että Girteka Logistics on jälleen valinnut uuden DAF XF – vuoden 2018 kansainvälisen kuorma-auton – laajentamaan edelleen vaikuttavaa kalustoaan”, sanoo Richard Zink, johtoryhmän jäsen ja myynnin sekä markkinoinnin johtaja. ”Se, että päätöstä ohjaavat Girtekan erinomaiset kokemukset DAF XF:llä, kuvaa auton erinomaista laatua, luotettavuutta, tehokkuutta ja kuljettajan mukavuutta. Lisäksi uusi tilaus on suuri tunnustus ammattitaitoiselle verkostollemme kaikkialla Euroopassa.”

Lue seuraavaksi