Uutiset

Autot

Yli 150 ajoneuvoa ja 7000 varastotuotetta- Jyväs-Caravan on reissaajan keidas

Yli 40 vuoden ajan matkailuajoneuvoilijoita palvellut Jyväs-Caravan Oy on vakiinnuttanut asemansa alan keskeisenä toimijana niin valikoimansa kuin palvelutasonsa kautta. Saman katon alta saa kaiken alaan liittyvän ja varaosa- sekä tarvikepuolen kattavuus ja ajantasaisuus varmistetaan yrityksessä jatkuvan seurannan kautta. Kun toimintaa tukee vielä saumattomasti toimiva verkkokauppa, voi hyvin todeta Jyväs-Caravanin vastaavan kaikkiin karavaanarien toiveisiin.

Perinteisen perheyhtiö Jyväs-Caravanin toimipiste sijaitsee Suomen sydämessä Jyväskylän Seppälänkankaalla ja yli 3500 neliön tiloihin on helppo saapua joka puolelta maatamme. Suuri neliömäärä mahdollistaa monipuolisen toiminnan ja tiloissa on myymälän, jatkuvan autonäyttelyn sekä kattavan varastomäärän lisäksi myös nykyaikaiset kymmenen ajoneuvon huoltotilat. Näin mittava toiminta vaatii luonnollisesti henkilökuntaa ja Jyväs-Caravan työllistääkin lähes 30 alan vankkaa ammattilaista, joista yhdeksän vastaa huollon sujuvasta toimivuudesta.

Oikea merkki jokaiseen makuun

Jyväs-Caravanin menestyksekkään ja vastuullisen toiminnan kautta yrityksen merkkiedustusmäärä on kasvanut komeaan luokkaan. Tarjolla on ajoneuvoratkaisuja jokaiseen tarpeeseen ja rivistä löytyvät niin Adria-, Bürstner-, Carthago-, Casa Car-, Dethleffs-, Globecar-, Hobby-, Kabe-, Poksi-, Sunlight sekä SunLiving-mallit lukuisine vaihtoehtoineen. Karavaanipuolen lisäksi Jyväs-Caravanilla on Fiat-merkkihuollon rinnalla myös Fiat-henkilö- sekä pakettiautojen edustus, joka täydentää toimivasti muutenkin kattavaa valikoimaa. Runsaan kattauksen kautta myös vaihdossa vastaanotettavan kaluston monipuolisuus ei muodosta ongelmaa ja vaihdossa hyvitykseksi käyvät autojen sekä vaunujen lisäksi veneet, moottoripyörät, mönkijät sekä moottorikelkat.

Matkailuautokauppa käy monipuolisesti

Jyväs-Caravanin toisen polven yrittäjä Mikko Käyhkö kertoo matkailuautopuolella kaupan käyvän tasaisesti erilaisissa koko- sekä hintaluokissa. ”Retkeilyautojen sekä perinteisesti suositun seitsemän metrin luokan suosio on tasaisen vahvassa kasvussa, mutta samalla myös erikoisemmille ratkaisuille sekä luxus-luokan autoille on edelleen oma asiakasryhmänsä. Paikkamäärissä nelipaikkaiset ovat edelleen suosituimpia ja varustelupuolella nostovuoteiden kysyntä on kasvanut reippaasti. Myös elektroniikan merkitys on kasvanut ja esimerkiksi erityyppiset kauko-ohjaukset kiinnostavat asiakaskuntaa”, kertoo Käyhkö.

”Alustapuolella Ducato on säilyttänyt asemansa johtavana matkailuautojen alustavalmistajana. Jyväs-Caravan Oy myöntää lisäpalveluna kaikkiin myymiinsä uusiin Fiat-alustaisiin matkailuautoihin kansainvälisen laajennetun 5 vuoden / 100.000 kilometrin lisätakuun, Fiat Maximum Care Camperin, joka kattaa kaikki Ducaton mekaaniset ja sähköiset komponentit. Automaattivaihteiston vaivattomuus on puolestaan nostanut sen suosiota entisestään ja voikin todeta monen karavaanipuolen trendin seuraavan henkilöautomaailmaa muutaman vuoden viiveellä. Suurin osa matkailuautoista on ajettavia B-kortilla ja nopeusrajoitus niissä on 100 km/h. Oma kysyntä on kuitenkin myös isommilla matkailuautoilla mm. Carthagon mallistosta, joista osa vaatii C1-luokan ajokortin kokonaismassan ylittäessä 3500 kg.

Varusteet ajoneuvoon, arkeen ja vapaa-aikaan

Jyväs-Caravanin laajan 7000 varastotuotteen  verkkokauppa löytyy osoitteesta kauppa.jyvascaravan.fi, jossa on myös runsaasti varaosia ja alan tarvikkeita. Tarvikkeet ja varaosat ovat hyvin esillä yli 700 neliön tarvikemyymälässä. Uutuutena on toukokuussa avattu toinen verkkokauppa osoitteessa shop.jyvascaravan.fi, jossa tilattavissa on saksalaisen tukkurin Reimon lähes 20.000 tuotetta käsittävä valikoima.

Tuotteet löytyvät myös painetusta lähes 1000-sivuisesta katalogista, jonka voi noutaa myymälästä veloituksetta. Tavallisten varusteiden ja varaosien lisäksi runsaasti tarvikkeita on kaikkeen muuhunkin – saatavilla on jopa rakennusmateriaaleja oman ajoneuvon muokkaamiseen.  ”Meillä on yhteydet kaikkiin alan merkittäviin tukkureihin kotimaassa ja Euroopassa. Tuotteiden sopivimman toimitustavan voi valita helposti ja luonnollisesti ne voi käydä hakemassa myös paikan päältä”, Käyhkö lupaa.

Monipuoliset palvelut

Jyväs-Caravan kehittää toimintaansa edelleen asiakaspalautteen kautta ja muutoksia tehdään tarvittaessa nopeallakin aikataululla. ”Ajoneuvo- sekä varustevalikoimamme muuttuu tilanteen mukaan ja palveluissa olemme esimerkiksi ottaneet käyttöön aukiolon myös kesälauantaisin. Myös huollon tehokkuutta on parannettu entisestään lisäämällä tilaa, työvälineitä sekä henkilökuntaa ja näin asiakas pääsee aina mahdollisimman pikaisesti takaisin tien päälle”, korostaa Käyhkö. Jyväs-Caravanin palveluasenteesta ja ilmapiiristä kertoo myös pieni, mutta esimerkiksi allekirjoittaneelle merkittävä yksityiskohta: tuoreen kahvikupposen kanssa asiointi lähtee aina mukavasti käyntiin.

Lue seuraavaksi