Uutiset

Autot

Volkswagenin vuosi 2022 alkaa uudistuneen Volkswagen T-Rocin myynnillä

Uudistunut Volkswagen T-Roc -mallisto tarjoaa ilmeikästä muotoilua ja innovatiivisia kuljettajaa avustavia järjestelmiä sekä useita digitaalisia palveluita – Volkswagen jatkaa kompaktin kokoluokan suosikkimallin menestystarinaa. Uudistuksessa T-Roc on saanut uudenlaista, terävämpää muotokieltä ja sisustuksessa on otettu käyttöön uusia, korkealaatuisia materiaaleja. Infotainment-järjestelmän näyttö on uudelleensuunniteltu ja digitaalinen mittaristo Digital Cockpit on vakiovaruste. Saatavilla on myös ensimmäistä kertaa isommista autoluokista tuttua innovatiivista teknologiaa, kuten IQ.LIGHT-led-matriisiajovalot ja IQ.DRIVE Travel Assist -järjestelmä.

Valikoimassa taloudelliset TSI-bensiini- ja TDI-dieselmoottorit

Volkswagen T-Roc malliston moottorivalikoimassa on kolme TSI-bensiinimoottoria ja kaksi TDI-dieselmoottoria. Vaihteistovalikoimassa on puolestaan kuusivaihteinen manuaalivaihteisto tai seitsemänvaihteinen DSG-automaattivaihteisto.

Pienimmän 1,0 TSI-moottorin teho on 81 kW (110 hv). Nelisylinteristen TSI-bensiinimoottorien teholukemat ovat joko 1,5-litraisessa 110 kW (150 hv) tai 2,0-litraisessa 140 kW (190 hv). TDI-dieselmoottoreissa valikoimassa ovat 2,0-litraiset nelisylinteriset moottorit teholuokissa 85 kW (115 hv) tai 110 kW (150 hv). Kahden tehokkaamman TSI-moottorin ja 110 kW:n TDI-moottorin yhteyteen on mahdollista valita myös Suomen olosuhteisiin erinomaisesti sopiva 4MOTION-neliveto. Myöhemmin mallisto täydentyy vielä Volkswagen T-Roc R -huippuversiolla, joka on varustettu 2,0 TSI -bensiinimoottorilla ja 4MOTION-nelivedolla, ja teholukemat ovat 221 kW (300 hv).

Varustelutasot sekä vakio- ja lisävarusteet

Volkswagen T-Roc malliston valikoimassa on kolme kattavaa varustelutasoa: Comfort, Style ja R-Line. Lisäksi 1,5 TSI -moottorin yhteydessä on saatavana huippuvarustellut Business-malliversiot.

Kaikkien malliversioiden vakiovarustelu on parantunut merkittävästi edeltäjämalliin verrattuna. Uudistuneessa Volkswagen T-Rocissa on nyt vakiovarusteena mm. digitaalinen mittaristo, mukautuva vakionopeudensäädin ACC, pysäköintitutkat edessä ja takana sisältäen pysäköintiavustin Park Assistin, täysautomaattinen 2-alueilmastointi ja led-ajovalot kaukovaloavustimella ja tummennetut takavalot sekä kaukovaloautomatiikka Light Assist.

Volkswagen T-Roc 1,5 TSI 110 kW DSG Style ja R-Line Business -versioissa on vakiovarusteena myös käytännölliset polttoainekäyttöinen lisälämmitin kauko-ohjaimella ja ajastimella, sähkötoiminen takaluukku ja avaimeton lukitus Keyless Access.

Uudelleensuunnitellun kojelaudan pehmeät materiaalit ja tikkaukset tuovat Volkswagen T-Roc -mallien sisustaan uudenlaista, modernia ja korkealaatuista ilmettä. Myös ohjauspyörä on uudelleensuunniteltu ja ovien verhoilut ja ompeleet ovat saaneet uutta ilmettä.

Infotainment-järjestelmän 6.5” tai 8” näyttö on nyt tabletin muodossa ja se sijaitsee kojelaudassa ilmansuuttimien yläpuolella. Lisävarusteena on tarjolla myös 10.25” digitaalinen mittaristo Digital Cockpit Pro mukautettavalla värinäytöllä ja IQ.LIGHT-led-matriisiajovalot dynaamisilla vilkuilla sekä 14-suuntaan säädettävä ergoActive-kuljettajanistuin. Uudistuneissa Volkswagen T-Roc -malleissa on myös kolmannen sukupolven infotainment-järjestelmä (MIB3), joka on varustettu App-Connect älypuhelinliitännällä (vakiovaruste). Lisävarusteena on saatavilla myös matkapuhelimen langaton lataus (vakio Style ja R-Line) sekä online-toimintoja.

T-Roc-malleihin on myös ensimmäistä kertaa saatavilla osittain autonomista ajamista tukeva IQ.DRIVE Travel Assist -järjestelmä. Järjestelmä yhdistää ennakoivan ja mukautuvan vakionopeudensäätimen ja kaistanpitoavustin Lane Assistin.

Ensimmäiset uudet Volkswagen T-Roc -mallit saapuvat Suomen Volkswagen-jälleenmyyjille helmi-maaliskuussa. 

Volkswagen T-Roc -malliston hinnasto ja lisävarustehinnasto: 
https://bit.ly/UudistunutVolkswgenTRocHinnastojaLisävarustehinnasto


Lue seuraavaksi