Uutiset

Autot

Volkswagen Transporter ”Der Klassiker” – aikaa kestävä pakettiautoklassikko

Luotettua työkaveria ja pitkää yhteistaivalta juhlistaaksemme Volkswagen Hyötyautot tuo Suomen markkinoille ainutlaatuisen erikoiserän – Transporter ”Der Klassiker”. Kaikki erikoiserän autot ovat pitkiä Transporter-umpipakettiautoja. Valittavana on joko 81 kW (110 hv) 2,0 TDI-dieselmoottori tai 110 kW (150 hv) 2,0 TDI-dieselmoottori. Pienempitehoiset autot ovat aina manuaalivaihteisia ja tehokkaammissa 110 kW:n TDI-dieselmoottorilla varustetuissa autoissa on puolestaan 7-vaihteinen automaattivaihteisto. Erikoiserän autot ovat saatavilla kolmella eri varustelutasolla: Klassiker, Klassiker Plus ja Klassiker Premium.

”Volkswagen Transporterin nykyinen mallisukupolvi on edelleen yksi pakettiautomarkkinoiden kestomenestyjistä. Yrittäjän paras työkaveri – Transporter – on kuulunut jo pitkään suomalaisten kuljetusyrittäjien vakiokalustoon. Se on todellinen klassikko ja aikaa myöten kehittynyt aina vain paremmaksi, ja laadun osoituksena myönnämme siihen 5 vuoden takuun. On hienoa, että saimme tämän erikoiserän saataville vain suomalaisille asiakkaillemme”, kertoo K-Auton Volkswagen Hyötyautoista vastaava liiketoimintajohtaja Juha-Pekka Sihvonen.

Klassiker-mallin vakiovarusteita ovat mm. vakionopeudensäädin, Cargo-paketti sis. kiinteä vetokoukku, pysäköintitutka takana, takapariovet ikkunoin / takapariovet ilman ikkunoita (osassa malleja) sekä kyynärtuet kuljettajan istuimessa.

Klassiker Plus -mallissa lisäksi: Comfort-paketti sis. nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä, monitoiminäyttö, polttoainekäyttöinen lisälämmitin ajastinkellolla ja kaukosäätimellä, kyynärtuet kuljettajan istuimessa, takapariovet ikkunoin, ikkunoissa lämmitysvastukset ja ulkonäköpaketti: sis. korinväriset puskurit, peilikotelot ja ovenkahvat, 3 kromisomistelistaa maskissa.                      

Klassiker Premium -mallissa lisäksi: Drive-paketti sis. LED-ajovalot, halogeenitakavalot, ulkonäköpaketti, automaattitoimiset ajovalot – coming home – paketti, adaptiivinen vakionopeudensäädin 210 km/h saakka, Front Assist, takapariovet ikkunoin, ikkunoissa lämmitysvastukset, sähköinen ristiseläntuensäätö kuljettajan istuimessa ja kaukovalojärjestelmä Light Assist.

Kaikki Volkswagen Transporter ”Der Klassiker” -mallit ovat valmiiksi varusteltuja, eikä niihin voi tehdä muutoksia. Volkswagen Transporter ”Der Klassiker” hinta alkaen 43 017,53 euroa (Pitkä 2,0 TDI 81 kW (110 hv), manuaalivaihteisto).

Volkswagen Transporter ”Der Klassiker” hinnasto: https://bit.ly/VolkswagenDerKlassikerumpipakettiautotHinnasto

Lue seuraavaksi