Uutiset

Autot

Volkswagen T-Roc R

-konseptiauto saa näyttelyensi-iltansa Genevessä

  • Lähellä tuotantoa oleva konseptiauto esittelee kompaktin T-Rocin uuden huipputehokkaan version 
  • R-merkityn T-Rocin urheilullinen muotoilu sisältää myös uudistetut etu- ja takapuskurit
  • T-Roc R yhdistää tietyn elämäntavan ja tehokkuuden

Volkswagen esittelee Geneven kansainvälisessä autonäyttelyssä (7.–17.3. 2019) uuden huippumallin menestyksekkäästi vuonna 2017 lanseeratusta crossover-mallistostaan – uuden T-Roc R:n. Uusi suorituskykyinen Volkswagen R -malli ei vakuuta pelkästään vaikuttavilla suorituskykytiedoillaan. Volkswagen T-Roc R:n urheilulliset ominaisuudet korostuvat nimenomaan R-malleille ominaisissa ja suunnitelluissa ulkomuodoissa ja sisätiloissa.

Vuoden 2017 lopulla Volkswagen laajensi mallistoaan ja toi markkinoille täysin uuden crossoverin kompaktiin kokoluokkaan: T-Rocin. Terävät linjat ulkopuolella ja korkeaa käytännöllisyyttä sisäpuolella. Tyylikäs monitaituri, joka yhdistää SUV:n parhaat ominaisuudet ja kompaktin Hatchbackin dynamiikan. T-Roc on kotonaan niin kaupungissa kuin maailma kauneimmilla ajoreiteilläkin.

T-Rocin harmooninen konsepti on sen menestyksen salaisuus ja se on innoittanut jo useita asiakkaita. Sen jälkeen kun T-Roc lanseerattiin marraskuussa 2017, sitä on myyty maailmanlaajuisesti noin 200 000 kappaletta. Nyt uusi T-Roc R laajentaa kompaktin crossoverin laajaa valikoimaa erittäin urheilullisella versiolla, ja joka vetoaa individualisteihin, jotka arvostavat niin tyylikästä ulkonäköä kuin erinomaista suorituskykyä.

Volkswagen R kehitti ja testasi uutta T-Roc R:ää mm. legendaarisella Nürburgringin radalla. Auton kehityksessä olivat mukana myös Volkswagenin kilpa-ajajat WRX-sarjan maailmanmestari Petter Solberg ja Volkswagenin tehdaskuljettaja Benjamin Leuchter.

Volkswagen R on Volkswagen AG:n sataprosenttisesti omistama itsenäinen tytäryhtiö. R-kirjainta on käytetty kuvaamaan kilpa-autoilun (Racing) läheistä yhteyttä yhtiön autoihin jo ensimmäisestä mallista, Golf R32:stä lähtien.

Lue seuraavaksi