Uutiset

Autot

Volkswagen-mittatilauspäivät

Volkswagen-hyötyautomallisto kiertää Mittatilauspäivillä 30 paikkakunnalla eri puolilla Suomea helmikuun 10. ja toukokuun 29. päivän välisenä aikana. Kiertueella on esittelyssä kaksi Crafter-mallia ja kaksi Transporter-mallia, jotka on varusteltu Raskone Oy:n koritehtaan kanssa. Volkswagenin ja Raskoneen yhteistyö alkoi viime vuoden syksyllä.

Paikalla Huittisissa olivat Huittisten Laatuauton myyntipäällikkö Jouni Lounas sekä Raskoneen koritehtaan edustaja Timo Viljanen. Molemmat tuntuivat olevan tyytyväisiä alkaneeseen yhteistyöhön. Myyntipäällikkö Jouni Lounas kertoi viime vuoden olleen hyvä, sillä Huittisissa myytiin yli yhdeksänkymmentä uutta Volkswagen-pakettiautoa. ”Tänä vuonnakin ollaan tavoitteissa, liekö sitten osasyynä huhtikuussa voimaan astuva arvonlisäveromuutos”, totesi Jouni Lounas. Tietoa Mittatilauspäivistä asiakkaille oli Huittisissa jaettu henkilökohtaisten kirjeiden, paikallislehden sekä radion ja TV:n välityksellä. Myös Raskoneen koritehtaan edustajan Timo Viljasen puhelin soi taajaan ja mies vaikutti tyytyväiseltä. Tarjouspyyntöjä ja tilauksia oli tullut jo muutama kymmenen.

Volkswagenin uudistettuun CarePort-rahoitus- ja/tai kunnossapitosopimukseen on mahdollisuus tutustua Mittatilauspäivillä.

Miika Nyrö

Lue seuraavaksi