Uutiset

Autot

Volkswagen Hyötyautot jatkaa autourheilun tukemista
Volkswagen Hyötyautot jatkaa autourheilun SM-sarjojen ja nuorisotoiminnan tukemista. Volkswagen Hyötyautoja maahantuova K Auto Oy ja suomalaisen autourheilun kattojärjestö AKK-Motorsportin täysin omistama markkinointiyhtiö AKK Sports Oy ovat sopineet jatkavansa pitkäaikaista autourheilun SM-sarjoja koskevaa yhteistyötään myös vuonna 2024.

Yhteistyö kattaa kaikki AKK:n hallinnoimat kotimaiset autourheilun arvosarjat; rallin, rallicrossin, rata-autoilun ja kartingin SM-sarjat. Merkittävä osa yhteistyöstä tehdään Karting SM -sarjan nuorisotoiminnan parissa.

Yhteistyösopimuksen myötä Volkswagen Hyötyautot on näkyvästi esillä SM-sarjojen kilpailutapahtumissa ja tarjoaa AKK:n käyttötarpeisiin sopivia autoja Volkswagen Hyötyautojen mallistosta.

”Volkswagen Hyötyautot tarjoaa luotettavaa kuljetuskalustoa, jota autourheilun parissa toimivat tarvitsevat. Meillä on vahva asema Suomessa, mistä osoituksena esimerkiksi Volkswagen Transporterin asema Suomen ostetuimpana pakettiautona vuonna 2023 ja Volkswagen ID. Buzzin vastaava ykkössija täyssähköisissä pakettiautoissa. Laajan mallistomme avulla haluamme olla myös varikoiden voittaja. Kaikkia Volkswagen Hyötyautojen malleja voidaan varustella Suomessa täsmälleen asiakkaan tarpeiden mukaan esimerkiksi huoltoautoiksi tai muuhun kilpailu- tai yritystoimintaa tukevaan tarkoitukseen. Haluamme omalta osaltamme myös tukea erittäin menestyksekästä suomalaista autourheilua ja etenkin sen nuorisotyötä kartingin kautta. Kartingissa nuoret saavat erinomaisen mahdollisuuden opetella tiimityötä ja auton käsittelyä turvallisessa ympäristössä”, kertoo K-Auton Volkswagen Hyötyautoista vastaava liiketoimintajohtaja Juha-Pekka Sihvonen.

”Volkswagen Hyötyautot on ollut AKK:n ja suomalaisen autourheilun kumppanina jo vuosia. Pitkäkestoisella yhteistyöllä on valtava merkitys kilpailu- ja harrastetoiminnallemme. Autourheilu on edelleen Suomen seuratuimpia urheilumuotoja ja Volkswagen Hyötyautojen luotettavan malliston avulla pystymme liikkumaan ja luomaan upeita autourheiluelämyksiä eri puolilla maata neljän eri arvosarjan kilpailuissa. Kausi 2024 käynnistyy tulevana viikonloppuna Riihimäellä Ralli SM -sarjan avausosakilpailulla, jonne kaikki materiaalit kulkevat kätevästi Volkswagen Crafterilla”, kertoo puolestaan AKK Sports Oy:n kaupallinen johtaja Petteri Nikkanen.


Lue seuraavaksi