Uutiset

Autot

Volkswagen Crafter GL V.I.P Laakkonen Edition

Heinäkuun lakimuutos lähenee ja se aiheuttaa muutoksia myös matkailuajoneuvoluokassa. Autotalo Laakkonen on valmistautunut muutokseen hankkimalla myyntiin 35 kappaleen erän Volkswagen Crafter GL V.I.P Laakkonen Edition -matkailuautoja Carsport Designin huippuvarustelulla. Erä on hinnoiteltu laadukkuuteensa nähden erittäin kiinnostavasti ja lähes neljän tuhannen euron kampanjaedun kautta mallin saa omakseen jopa alle 60 000 euron hinnalla.

Volkswagen Crafter GL V.I.P Laakkonen Edition -mallisarja on varustelultaan huippuluokkaa ja sen kokonaisratkaisuissa on huomioitu tarkoin maamme autoilijoiden erikoistoiveet. Pakettiin kuuluvat esimerkiksi led-ajovalot, metalliväri, lämpö- sekä äänieristys, kauko-ohjattava polttoainekäyttöinen lisälämmitin, kaksi akkua, peruutuskamera sekä ohjaamon Comfort-luokan istuimet. Voimanlähteenä toimii kaksilitrainen, 130 kilowatin turbodiesel ja vaihteisto on saatavana joko automaattisena tai manuaalina.

Monikäyttöisyys ensisijalla

Crafterin erikoismalli on suunniteltu alan autoilijoiden muuntuvien tarpeiden mukaisesti. ”Crafter GL V.I.P sopeutuu työkäytön toimistotilasta harrastustoiminnan pukuhuoneeksi tai tavalliseen perheen arkikäyttöön hyvin helposti. Kun on tarve yöpyä, niin osaa varmasti antaa arvoa uudelle matkustamon yläosaan integroidulle sängylle, joka on kuulalaakeroitujen liukukiskojen ansiosta erittäin helppokäyttöinen” kertoo Autotalo Laakkosen liiketoimintajohtaja Marko Pakarinen.

Crafter on tunnetusti hyvin henkilöautomainen ajettava ja tilavuuden ansiosta jopa seitsemän henkilöä matkustaa sillä hyvin mukavasti. Iso tavaratila varmistaa kaiken tarvittavan mukaan mahtumisen, eikä kuljettajaakaan ei tarvitse etsiä, sillä auto on ajettavissa AB-korttiluokalla. ”Olemme toimittaneet erikoismalleja liikkeisiimme tasaisesti ympäri maan, joten niihin on helppo käydä tutustumassa oman alueen Laakkosen toimipisteessä”, lisää Pakarinen.

Laakkosen ja Carsportin yhteistyö toimii

Volkswagen Crafter GL V.I.P Laakkonen Edition toimii hyvänä esimerkkinä kahden vastuullisen ja luotettavan yrityksen toimivasta yhteistyöstä. ”Carsport Design toteutti toivomuksemme erittäin tarkoin ja aikataulut ja kustannusarviot pitivät paikkansa. Yhteistyömme on hyvin pitkänäköistä ja kaiken takana on samojen asiakkaita kunnioittavien toimintatapojen yhdenmukaisuus. Crafter-erikoismallin ostaja voi olla varma, että ajoneuvo täyttää sille asetetut vaatimukset sekä alustan että matkailuautovarustuksen kannalta. Olenkin varma, että lähitulevaisuudessa voimme jälleen kertoa uusista Laakkosen ja Carsportin erikoisversioista”, Pakarinen päättää.

Lue seuraavaksi