Uutiset

Autot

Veho siirtyy käyttämään vihreää sähköä

Tänä vuonna 80 -vuotista juhlavuottaan viettävä Veho siirtyy käyttämään vihreää sähköä. Veho on solminut Vihreä sähkö -sopimuksen Väre Energia oy:n kanssa.

Vihreä sähkö on uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä. Veho tilaa Väreeltä Vihreän sähkön 100% kuluttamastaan sähköstä vuoden 2019 aikana.

Vihreä sähkö on alkuperätakuin varmennettua, vesi- ja tuulivoimalla sekä bioenergialla tuotettua, puhdasta ympäristöystävällistä sähköä. Alkuperätakuu on todistus siitä, että sähkö on tuotettu 100-prosenttisesti uusiutuvalla tuotantomuodolla.

”Yritysten kiinnostus uusiutuvaa energiaa kohtaan on lisääntynyt runsaasti viime vuosina ja kysyntä kasvaa jo lähes tarjontaa nopeammin. Yhä useampi asiakkaistamme hankkii sähkönsä vihreänä, kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti”, kertoo Väreen myyntipäällikkö Matti Laakkonen.

”Ilmastonmuutokseen vastaaminen vaatii päättäväisiä toimia kaikilta. Olemassaolon tarkoituksensa mukaan Veho Liikuttaa kestävästi ja on sitoutunut siihen, että tuemme muun muassa uusiutuvien, puhtaiden energialähteiden käyttöä. Uskomme, että kestävä ja vastuullinen toiminta punnitaan tekoina ympäristön ja tulevaisuuden parhaaksi.”, toteaa Vehon talousjohtaja Anssi Räsänen.

Lue seuraavaksi