Uutiset

Autot

Veho myy Škoda-liiketoiminnot Laakkoselle

Veho Oy Ab ja Veljekset Laakkonen Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta koskien Vehon Škoda-liiketoimintaa Espoossa ja Tampereella. Veho panostaa vahvasti Mercedes-Benz henkilö- ja hyötyajo-neuvoliiketoimintojen kehittämiseen Suomessa ja Ruotsissa. Liiketoimintakaupalla taataan Škoda-asiakkaille ensiluokkainen palvelu myös jatkossa.

”Mercedes-Benz henkilö- ja pakettiautomalliston laajentumisen myötä tulemme keskittymään Mercedeksen kasvutavoitteiden sekä erinomaisen asiakaskokemuksen toteuttamiseen. Olemme iloisia Škoda-asiakkaidemme puolesta Laakkosen jatkaessa myyntiä ja huoltoa Vehon jälkeen.” toteaa Vehon henkilö- ja pakettiautoliiketoiminnasta vastaava johtaja Kari Halonen.

”Olemme pitkäaikainen Škoda-edustaja ja meillä on merkillä mittava asiakaskunta. Uuden laajemman verkostomme avulla voimme tarjota sekä yksityis- että yritysasiakkaillemme entistä kattavammat Škoda-palvelut. Toivotamme Espoon ja Tampereen alueen uudet Skoda-asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi Laakkoselle. Uudet Škoda-liikkeet Espoossa ja Tampereella avataan ensi viikon maanantaina 2.syyskuuta”, sanoo Laakkonen autokonsernin toimitusjohtaja Tero Panhelainen.

LUE MYÖS Autokeskus laajentaa Ford-myymäläänsä

Lue seuraavaksi