Uutiset

Autot

Varustelusta tinkimättä – Dethleffs Advantage T7091 Fiat Multijet 130 hv

Ensimmäisenä Advantagessa kiinnittyy huomio tyylikkääseen ulkonäköön, jossa aerodynaaminen keula, sulavat linjat ja maitokahviväritys keräävät katseita. Keulan ja takaosan led-valaistus on aikaansa edellä, pitkälle eteen tuleva kattoikkuna on edustavan näköinen ja kokonaisuudessaan auton muodot ovat sulavat. Pitkiä retkiä varten myös tavaratilan kokoon on kiinnitetty huomiota ja Dethleffsissä on runsaasti ulkokautta avattavia säilytystiloja kaiken kokoisille varusteille ja tarvikkeille.

Sisätiloihin astuttaessa jämerä ja karhennettu astinlauta antaa turvallisuutta ja helpottaa sisään nousua. Sisätilojen eleganssi on Advantagessa huippuluokkaa ja Sypressi- kalustus ja tyylikäs verhoilu luovat viihtyisän tunnelman. Kaksi isoa kattoikkunaa ja sängyn yläpuolinen pikkuikkuna tuovat sisälle luonnonvaloa vähentäen valaistuksen tarvetta kesäoloissa. Pöytä on tukevaa tekoa ja sen taitto vuoteeksi on tehty helpoksi ja nopeaksi. Istuimet ovat mukavuudeltaan huippuluokkaa ja kaikissa materiaalivalinnoissa on selvästi panostettu laatuun ja kestävyyteen. Myös sisätiloissa on runsaasti kaappitilaa ja matkailuauton rajallinen säilytyskapasiteetti on käytetty tarkasti hyväksi.

Käytännön toimivuutta neljälle

Advantage on rekisteröity neljälle henkilölle ja keittiön varustelu takaa ruokahuollon toimivuuden kenttäolosuhteissa. Liedessä on kolme poltinta ja pesuallas on reilun kokoinen. Astiakaappeja on runsaasti ja jääkaappiin pakastinosastoineen mahtuu ruokaa suuremmallekin porukalle.

Suihku- ja WC-tilat autossa ovat karavaaniluokan parhaimmistoa. Tilat sijaitsevat takaosassa, missä täyskorkean ja leveän suihkuosaston saa rajattua WC-osastosta kunnon sermeillä. Myös WC:ssä on reippaasti tilaa ja oma pesuallas valaistuine peileineen lisää käytännöllisyyttä.

Sänky on ruhtinaallisen leveä ja sivu- ja kattoikkuna antavat valoa vaikka päivän lukuhetkelle. Television katselu onnistuu sängystä mukavasti ja tietenkin television saa käännettyä myös keittiötä ja pöytää kohden. Lisämukavuutta antavat valinnaisvarusteena asennettu Alden nestekiertoinen lattialämmitys ja lämmönvaihdin.

Kuljettajan valtakunnassa huomio kiinnittyy istuimen tyylikkyyteen ja mukavuuteen. Käsinojallinen istuin antaa ajomukavuutta ja iso kaareva tuulilasi takaa hyvän näkyvyyden. Isokokoiset peilit lisäävät turvallisuutta ja helpottavat yli seitsenmetrisen ajopelin peruuttelua. Fiat tarjoaa taattua ajomukavuutta ja 130 hevosen Multijet-moottori ja sadan kilometrin nopeusluokka takaavat, että tämä auto ei ole se pahamaineinen ”teiden tukko”.

www.dethleffs.fi

Lue seuraavaksi