Uutiset

Autot

Varaosamaailma osti AD-Turku Oy:n koko osakekannan

Broman Group -konserniin kuuluva Varaosamaailma Oy on ostanut AD-Turku Oy:n koko osakekannan. AD-Turku on toiminut Raisiossa vuodesta 2008 ja vakiinnuttanut asemansa laatua arvostavien asiakkaiden liikkeenä. Yrityksellä on kaksi päätoimialaa: autojen varaosat korjaamoille ja yksityisasiakkaille sekä kattava valikoima tarvikkeita, laitteita, työasuja, kemikaaleja ja työkaluja sekä ammattilaisille että kuluttajille. AD-Turku Oy:n työntekijät jatkavat yrityskaupan jälkeen vanhoina työntekijöinä AD-Turku Oy:n palveluksessa.

AD-Turku on toiminut Raisiossa vuodesta 2008 ja vakiinnuttanut asemansa laatua arvostavien asiakkaiden liikkeenä.

”AD VaraosaMaailman verkosto laajenee myös Turun talousalueelle. Yrityskaupan myötä saamme koko ketjullemme lisää huippuosaamista erityisesti työvaatteiden tuotekategoriaan, jossa AD-Turku on edelläkävijä. Turun ja Kaarinan Motonetien yhteydessä toimivat korjaamomyyntipisteet muuttuvat AD VaraosaMaailman yritysmyyntipisteiksi”, kertoo Broman Group Oy:n toimitusjohtaja Harri Broman.

AD-Turku Oy:n emoyhtiö on Rauman Varaosahalli Oy, jonka omistaa Oiva Känä perheineen. Rauman Varaosahalli jatkaa toimintaansa entiseen tapaan.

”Olemme kehittäneet AD-Turkua pitkäjänteisesti ja onnistuneet siinä yhdessä ammattitaitoisen ja rautaisen henkilöstön kanssa saaden yhtiön kannattavaan kasvuun. Nyt on oikea aika luopua omistuksestamme ja antaa uuden omistajan kehittää yhtiötä seuraavalle tasolle. Haluamme koko omistajaperheemme puolesta kiittää AD-Turun henkilöstöä erinomaisesta työstä ja yhteisestä taipaleesta. Jatkamme edelleen liiketoimintamme kehittämistä Raumalla yhdessä AD-ketjun kanssa”, sanoo AD-Turku Oy:n toimitusjohtaja Oiva Känä.

LUE MYÖS Kuka vastaa autojen kierrätyksestä?

Lue seuraavaksi