Uutiset

Autot

Vannetukku avasi jättimyymälän Kouvolassa

Kouvolan uusi jättimyymälä on osa laajempaa Vannetukun kasvusuunnitelmaa, jolla yritys hakee yhä isompaa markkinaosuutta niin Suomessa kuin ulkomailla. Myymälä toimii myös nouto- ja asennuspisteenä. Renkaiden ja vanteiden myymälä hyödyntää lähitulevaisuudessa valmistuvia valtavia halleja, jotka mahdollistavat lähes 300 000 renkaan ja vanteen varastoimisen.

Myymälän ainutlaatuisuus on samalla tontilla sijaitseva Suomen suurin rengas- ja vannevarasto. Myymälä toimii myös jälleenmyyjien koulutuksessa sekä esittelee jälleenmyyjille somistus- ja esillepanomateriaalia.

”Jättimyymälästä huolimatta Vannetukun liiketoiminnan ydin ovat edelleen jälleenmyyjät ympäri Suomea. Myymälä ja varastohallit antavat mahdollisuuden laajentaa entisestään tuotevalikoimaamme ja palvella asiakkaitamme paremmin ja nopeammin. Nykyään myymme myymälässämme myös korjaamokoneita. Aikaisemmin niitä sai vain netistä tilaamalla, mutta nyt niihin voi tutustua paikan päällä. Uskomme, että venäläiset asiakkaat löytävät uudet Kouvolan myymälätilat. Haemme kasvua idän markkinoilta kuin myös Ruotsista ja Norjasta sekä muualta Euroopasta”, kertoo Vannetukun toimitusjohtaja Jukka Heiskanen.

Vannetukun ote vahvistunee talvirengasmarkkinoilla

Vannetukku haluaa vahvistaa tulevaisuudessa asemaansa erityisesti talvirengasmarkkinoilla. Pohjoismaissa talvirenkaita myydään enemmän kuin kesärenkaita. Vannetukun tavoitteena on kasvaa joka vuosi 50 prosenttia.

”Tänä talvena Triangle-talvirenkaiden myynti on lähtenyt kovaan kasvuun. Odotamme siltä todella paljon ja olemme panostaneet sen markkinointiin niin kuluttaja- kuin tukkupuolellakin. Uudet varastotilat ja myymälä tulivat todella tarpeeseen – tarvitsemme välittömästi tilaa uusille tuotteille. Kasvua saadaan valtaamalla markkinaosuutta ja laajentamalla tuotevalikoimaa. Kuorma-autojen renkaissa on kasvunvaraa sekä juuri aloittamassamme OTR-renkaissa eli raskaissa maansiirtorenkaissa”, sanoo Heiskanen.

Myymälä on avoinna arkisin klo 8-17. Sesongeissa aukioloajat ovat arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 9-15 osoitteessa Hitsaajantie 1, 45130 Kouvola. Noudot ja asennukset tapahtuvat myös edellä mainittuina kellonaikoina

Lue seuraavaksi