Uutiset

Autot

Vannetukku aloitti Borbet-tuninglegendan maahantuojana

Renkaiden ja vanteiden maahantuoja vannetukku.fi on aloittanut saksalaisten Borbet-vanteiden virallisena maahantuojana. Borbet on tuninglegenda, jonka asiakkaina ovat muun muassa BMW, Chrysler, Daimler AG, Ford, General Motors, Porsche ja Volkswagen.

”Borbet-vanteet ovat kuuluisia jo 30 vuoden ajan. A-tähtimallin vanne on klassikko – puhumattakaan Borbetin lukuisista muista vannemalleista, jotka ovat tuning-harrastajien suosikkeja ympäri maailman. Borbet-vanteet ovat tunnettuja täydellisestä laadusta, innovatiivisesta teknologiasta sekä tyylikkäästä muotoilusta. Borbet luo trendejä – se ei vain seuraa ja kopioi niitä muilta”, sanoo Vannetukun toimitusjohtaja Jukka Heiskanen.

Borbet-vanteissa on eleganttia designia, urheilullista keveyttä, driftaukseen soveltuvia vanteita, optimaalista ajomukavuutta, liikkuvuutta, nopeutta, hämmästyttäviä yksityiskohtia ja modernia dynamiikkaa.

Borbet on saksalainen perheyhtiö, joka on perustettu 1881. Vuonna 2018 Borbet valmisti alumiinivanteita yhteensä noin 19 miljoonaa kappaletta. Borbetilla on kolme tehdasta Saksassa, yksi Itävallassa, Etelä-Afrikassa ja USA:ssa. Tehtaat on sijoitettu logistisesti tärkeimpien asiakkaiden eli autotehtaiden sijainnin mukaan. Borbetin tuotannosta suurin osa menee autotehtaille alkuperäisasennukseen.

”Tällä hetkellä nettikaupassamme on myynnissä 1899 kappaletta Borbet-vanteita. Pyrimme liikeideamme mukaisesti aina siihen, että asiakas saa vanteet edullisesti ja nopealla toimituksella. Borbet tarjoaa aidon vanne-elämyksen niille, jotka haluavat erottua joukosta. Vannetukulla on Suomen ehkä kattavin vannevalikoima tällä hetkellä”, toteaa Heiskanen.

LUE MYÖS Varmista esteetön kulku hälytysajoneuvoille pelastuskujan avulla

Lue seuraavaksi