Uutiset

Autot

Vaihto+ 15 vuotta vaihtoauto-osaamista

Vaihto+ täyttää 15 vuotta 18.4.2017. Veho konserniin kuuluva käytetyn auton osaamiseen keskittynyt myyntiketju aloitti toimintansa 18.4.2002 ja toimii nyt Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vantaalla. Kaikkiaan käytettyjä autoja myyty jo yli  50 000 kappaletta.

Alussa Vaihto+ toimi yhden liikkeen voimin ja laajeni vuoden 2007 aikana Ouluun, Tampereelle ja Tuusulaan. Vuonna 2016 Vaihto+ levittäytyi Turkuun. Koko verkostossa asiakkaita palvelee 28 vaihtoautokaupan osaajaa 19 korjaamoalan ammattilaista.

Vaihto+ on valtakunnan ainoa käytettyjen autojen ketju, jolla on oma huoltotoiminta kaikissa liikkeissä. Näin asiakkaista huolehtiminen jatkuu varsinaisen autokaupan jälkeen. Tähän käytettyjen autojen liiketoiminta-ajatukseen sopii hyvin myös Vaihto+:n slogan ”Osta helposti, Aja varmasti.”

15 vuotisen historian aikana on myyty kaikkiaan yli 50 000 kappaletta käytettyjä autoja. Valikoimaan kuuluu käytettyjä autoja hintaluokassa viidestä sadasta eurosta aina 150 000 euroon.

Vaihto+ myyntiverkosto tarjoaa Laajasti omia, räätälöityjä palvelutuotteitaan. Vaihto+ -vakuutus on edullinen ja kattava, Vaihto+ Turva takaa huoletonta autoilua ja ennakoi kustannuksia. Kaikki Vaihto+ Turvan alaiset autot ovat katsastusviranomaisen tarkastamia ennen myyntiin tuloa. Vaihto+ Tiepalvelu varmistaa matkan jatkumisen jos matka jostain syystä kuitenkin katkeaa. Vaihto+ Rahoitus tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisuja sekä yksityisautoilijoille että yrittäjille ja lisäksi käytettyjen auton leasingpalvelua tarjoaa Vaihto+ Leasing.

”Vaihto+ Verkkokauppa osoitteessa www.vaihtoplus.fi on monen asiakkaan pääasiallinen asiointikanava nykyään, asiakas suorittaa ennakkohakua ja näkee valtakunnallisen Vaihto+ -tarjonnan yhdellä silmäyksellä. Näin autokauppa on luonasi, silloin kun haluat. Kaikilla Vaihto+ -lisäpalveluilla haluamme myös varmistaa kuluttajille kohtuuhintaista ja luotettavaa liikkumista”, toteaa johtaja Pertti Nieminen, joka vastaa käytettyjen autojen Vaihto+ -ketjusta.

Lue seuraavaksi