Uutiset

Autot

Vahvaa kasvua – Touring Cars ja Hobby

Suomen suurin matkailuautolomien tuottaja Touring Cars luottaa saksalaiseen Hobbyyn. Hobby on noussut Suomessa matkailuautojen rekisteröintitilastojen kolmoseksi. Laadukas Hobby-auto on siivittänyt yhtiön matkailuautolomat räjähdysmäiseen kasvuun. Lomakäytössä yhtiöllä oli kaudella 2017 150 matkailuautoa Vantaalla, Turussa ja Rovaniemellä. Touring Cars aloittaa toiminnan myös Kuopiossa 22.9.2017.

Touring Cars:in asiakkaan valittavana on matkailuauto kattavista Hobbyn mallistoista: retkeilyauto Vantana, puoli-integroitu Optima De Luxe ja alkovimalli Siesta. Ajoneuvoista lisätietoa www.hobby-caravan.de/fi

Asiakaskunta koostui yli 50 kansallisuudesta. Asiakkaan on helppo varata yhtiön palveluja netistä www.touringcars.eu taikka oman maansa matkanjärjestäjän kautta. Yli 30 vuotta toiminut yhtiö myös maahantuo, myy ja huoltaa matkailuajoneuvoja.
Palveluista lisää www.matkailuautomyynti.fi

Yhtiön laajentaa auto myyntiään avaamalla uuden myyntipisteen Espooseen 22.9.2017 osoitteessa Kulloonportti 1, 02940 Espoo. Mahtavalla paikalla aivan Kehä III:ssa kiinni oleva myyntipiha on noin 10 minuutin ajomatkan päässä Touring Cars:in Petikon toimipisteestä Espoon suuntaan.

Lue seuraavaksi