Uutiset

Autot

UusitaloGroupille kymmenen Isuzu D-Max -avolavaa ESS Autotalolta

UusitaloGroup eli viralliselta nimeltään M. Uusitalo Oy on vuonna 1999 perustettu kannuslainen yritys, joka on vuosien mittaan laajentunut maataloudesta metsänhoitoon, kuljetuspalveluihin sekä huoltotoimiin. Nykyään Annikka ja Marko Uusitalon yrityksellä on kuusi omaa hakkuuketjua sekä osayrittäjiä, ja yritys työllistää parikymmentä kuljettajaa. Hakkuuketjun toimivuus jokaisessa osa-alueessa on hyvin tärkeää ja ketju ei saa katketa huonon sään tai heikon tieverkoston vuoksi. UusitaloGroup päättikin varmistaa henkilökuntansa liikkumisen varmuuden ja seinäjokelaisesta ESS Autotalosta hankittiin kertarysäyksellä peräti kymmenen Isuzu D-Max-avolavaa yrityksen kovaan jokapäiväiseen käyttöön.

ESS Autotalon vaihtoautopäällikkö Heikki Latvala on toiminut autokaupan alalla jo vuodesta 1999 ja kertoo, että tämän kokoluokan kaupat ovat hyvin harvinaisia. ”Toimitimme Marko Uusitalolle muita ajoneuvoja, kun puheeksi tuli metsäkonekuljettajien hankalat ajo-olosuhteet. Metsäkone kyllä liikkuu, mutta sen luokse pääseminen tuottaa joskus vaikeuksia. Ehdotimme ratkaisuksi Isuzun tunnetusti luotettavia D-Max-avolavoja ja ennen pitkää kauppa kasvoi kymmenen auton kokoiseksi. Vaikka kauppa solmittiin marraskuussa, niin luovutukset Uusitalolle suoritettiin jo tammikuun aikana, mikä kertoo omaa kieltään maahantuojan Isuzu Motor Finlandin palveluasenteesta”, kertoo Latvala.

Isuzun maine huippuluokkaa

UusitaloGroupin Marko Uusitalo vastaanotti tammikuussa kymmenen Isuzu D-Max-avolavaa yrityksensä metsäkonekuljettajien kovaan käyttöön ESS Autotalon Heikki Latvalalta.

Kymmenen hyötyajoneuvon kauppaa ei tehdä ilman tarkkaa harkintaa ja Uusitalon päätökseen vaikutti monta tekijää. Ratkaisun aikaansaivat esimerkiksi viiden vuoden takuu ilman kilometrirajoituksia, toiminta ilman polttoaineen lisäaineita sekä luonnollisesti myös kilpailukykyinen hinta. Kauppaa täydensi lisäksi sopivasti käynnissä ollut Isuzun varustekampanja, jonka kautta Uusitalon autot varusteltiin led-valoilla, lavakaukalolla, vetokoukulla sekä nastarenkailla.

”Isuzun maine koviin olosuhteisiin soveltuvana työjuhtana on kasvanut runsaasti ja yrittäjien keskeinen viidakkorumpu on toiminut merkin hyväksi. Auto, jossa ei ole juuri lainkaan takuuongelmia ja joka täyttää vaatimukset vaikeimmissakin tilanteissa, on ehdottomasti suosionsa ansainnut. Jo viime vuoden aikana havaitsimme Isuzun kiertueen aikana asiakastyytyväisyyden harvinaisen korkean tason, joka on nyt näkynyt lisääntyneenä kaupankäyntinä. Kaiken kruunaa maahantuojan joustava toiminta, jonka kautta esimerkiksi Uusitalon kaltaiset suuretkin toimitukset sujuvat nopeasti ilman yllätyksiä”, päättää Latvala.

LUE MYÖS: Uudistunut Isuzu D-Max – tyylikkäämpi ja varustellumpi

Lue seuraavaksi