Uutiset

Kuljetuskalusto

Uusi Volvo Group Truck Center Vantaa

Volvo Finland Ab:n uusissa tiloissa Osumakuja 4:ssä, Kehä III:n varrella Vantaalla toimii Suomen uudenaikaisin kuorma- ja linja-autohuolto ja -myynti. Kaikki nykyaikaiset palvelut kuljetusarjen helpottamiseksi on saatavilla yhdestä paikasta. Tarjolla on useita uusia erityisosaamista vaativia palveluita, kuten rengashuolto ja raskaan kaluston automaattipesuhalli sekä erityishuoltopaikat kevyen kaluston ja vaihtoehtoisia polttoaineita hyödyntävää kalustoa varten. Viimeisimpien standardien mukaisten työvälineiden, -tilojen ja -prosessien avulla palvelut voidaan tarjota entistä laadukkaammin, turvallisemmin ja ympäristön huomioiden.

Suomen nykyaikaisimpaan kuorma- ja linja-autokorjaamoon on mahdollista tutustua keskiviikkona 12. lokakuuta, jolloin järjestetään avoimien ovien päivä.
Korjaamossa huoltopaikat ovat uusimpien standardien mukaiset ja tilaa on riittävästi, jonka ansiosta mekaanikon on helppo ja turvallista työskennellä. Myös laitteet, työkalut ja tarvikkeet on sijoitettu niin, että ne ovat helposti saatavilla ja käytettävissä.

– Suomen modernein kuorma- ja linja-autokorjaamo mahdollistaa entistä paremman asiakaspalvelun, kattavat palvelut ja pidemmät aukioloajat. Lisäksi olemme lähellä asiakkaita, Etelä-Suomen tärkeimmässä logistiikkakeskittymässä, sanoo Volvo Truck Center etelän aluejohtaja ja Volvo Finland Ab:n jälkimarkkinajohtaja Tommy Lindholm.

– Olemme jo ennen muuttoa uusiin toimitiloihin kehittäneet huolto- ja palveluprosessiamme edelleen sekä panostaneet vahvasti henkilökunnan koulutukseen, jotta asiakkaita voidaan palvella parhaalla mahdollisella tavalla. Huoltokapasiteettimme on kasvanut merkittävästi, joten palvelujen saatavuus paranee entisestään, Lindholm jatkaa.

Räätälöidyt huoltopaikat erikoisajoneuvoille ja -toiminnoille

Hyötyajoneuvojen huoltoja varten on kaksi huoltopaikkaa, jotka ovat varustettu kevyemmän kaluston erikoislaitteilla- ja työkaluilla. Kaasuautojen huolloille on varattu yksi läpiajettava huoltopaikka, joka on varustettu muun muassa poistoimureilla. Jäteautojen huoltolinja on alipaineistettu, mikä vähentää hajujen leviämistä muihin tiloihin. Luovutushuollossa palveleva mekaanikkoryhmä toimii kahdessa läpiajettavassa huoltopaikassa, joissa suoritetaan ajoneuvojen lisävarustelutöitä ja säädetään esimerkiksi asiakkaan ajoneuvon parametreja. Uutta on myös erillinen ja tilava kuorma- ja linja-autojen sekä hyötyajoneuvojen luovutustila, jossa ajoneuvo luovutetaan asiakkaalle ja käydään lävitse sen ominaisuudet sekä mahdollinen päällirakenne.

Varaosavaraston palvelukyky kasvaa

Kattava varaosavarasto palvelee toimipisteen koko aukioloajan ja tämän lisäksi Volvon varaosien Suomen jakeluvarasto sijaitsee alle kilometrin päässä uusista toimitiloista, minkä ansiosta asiakastarpeisiin voidaan vastata entistä nopeammin.

Pikahuolto palvelee joustavasti pienissä huoltotöissä arkisin ilta yhteentoista saakka

Pikahuollossa asiakkaita palvelee erikoistunut mekaanikkoryhmä ja siellä tehdään pienimuotoisia huoltotöitä, kuten diagnostiikka- ja vianetsintätöitä. Myös katsastuspalvelu sisältäen katsastusmittaukset on saatavilla pikahuollosta. Kahden uuden Volvo jarrudynamometrin avulla jarrut ja jarrujärjestelmät voidaan testata ja tarkistaa monipuolisesti. Huoltoajat ovat varattavissa asiakaspalvelun kautta ja jonotusjärjestelmä pitää asiakkaat ajan tasalla oman huollon vaiheesta.

Vauriokorjauksilla erilliset huoltopaikat

Vauriokorjaamo toimii omilla erillisillä huoltopaikoilla, joissa on käytettävissä modernit työkalut, muun muassa kahdet rungonoikaisulaitteet.

Kattavaa rengashuoltopalvelua yhdestä paikasta

Uuden toimipisteen rengashuoltopalvelun erillisissä tiloissa on käytössä muun muassa ainutlaatuinen diagnostiikkarata, jossa mitataan muun muassa ajoneuvon ohjauskulmat ja välykset nopeasti ja tarkasti. Rengaspalvelun avulla voidaan seurata renkaiden kulumista, urasyvyydet, rengaspaineita, tehdään akseliston suuntaukset ja tarkistetaan alustan väljyydet huoltojen yhteydessä.

Direktiivikoulutusta nykyaikaisissa koulutustiloissa

Toimipisteen 2. kerroksen modernissa koulutustilassa järjestetään direktiivikoulutusta kuljettajille ja yrityksien tarpeiden mukaan räätälöityä koulutusta. Rakennuksen 1. kerroksen pohjoispäädyssä sijaitsee Volvon huoltokoulu, jossa koulutetaan koko Suomen Volvo verkoston kuorma- ja linja-automekaanikkoja säännöllisesti räätälöityjen koulutusohjelmien mukaisesti.

Kuljettajien käytössä viihtyisät taukotilat

Kuljettajille on tarjolla viihtyisä taukotila toimipisteen sisääntulokerroksen aulatilassa ja sosiaalitilat, josta löytyy suihku- ja saniteettitilat. Toisessa kerroksessa sijaitseva lounasravintola on avoinna kaikille ja palvelee arkisin klo 07.30-18.45.
Uudenaikaisissa toimistotiloissa kuorma-automyynnin palvelut ja Volvo Truck Rental -kuorma-autojen vuokraus ja hallinto sijaitsevat sisääntulokerroksessa. Vaihtoautomyynti palvelee erillisessä tilassa rakennuksen pohjoispäädyssä.

Automatisoitu pesuhalli palvelee asiakkaita koko aukioloajan

Osumakujan kadun varrella sijaitseva raskaan kaluston pesuhalli palvelee asiakkaita toimipisteen aukioloajan puitteissa ja myös erikseen asiakkaan kanssa sovittuina aikoina. Pesuhallin kadunpuoleisella sivulla sijaitsee automatisoitu pesulinjasto ja toimipisteen pihan puolella sijaitsee käsinpesulinjasto, josta on saatavilla pesupalvelua laajasti muiden muassa kohde- ja sisäpesuja, teipinpoistoja ja vahauksia.
Lue lisää www.volvotruckcenter.fi/vantaa

Lue seuraavaksi