Uutiset

Autot

Uusi tulokas pakettiautomarkkinoille – Volkswagen up! Cargo

Volkswagen palaa pienten pakettiautojen markkinoille Volkswagen up! Cargo -pakettiautolla. Monille yrittäjille pienemmän kokoluokan pakettiauto on oiva valinta pienempiin kuljetuksiin ja jakelutarpeisiin. Volkswagen up! Cargo on pienten kuljetusten kuningas kokoonsa nähden erinomaisilla tiloillaan ja ajo-ominaisuuksillaan. Volkswagen up! Cargon kantavuus on 433 kilogrammaa ja tavaratilan tilavuus 930 litraa. Volkswagen up! Cargo -pakettiauton hinnat alkavat 16 382,15 eurosta.


Volkswagen up! Cargo -pakettiauto perustuu 5-oviseen Volkswagen up! -henkilöautoon. Se on varustettu 1,0-litraisella 48 kilowatin (65 hv) bensiinimoottorilla ja viisivaihteisella manuaalivaihteistolla. Bensiinimoottorin vääntö on 91 newtonmetriä (2 950–3 150 r/min).Volkswagen up! Cargon yhdistetty kulutus on 5,1 l/100 km ja CO2-päästöt 117 g/km. Henkilöautosta tehdään pakettiautoversio asentamalla siihen Verhoomo Sorsan tekemä ”pakettiautosarja”. Auton alkuperäiset takaistuimet toimitetaan aina auton mukana, joten auton voi halutessaan palauttaa takaisin henkilöautoksi.

Volkswagen up! Cargo -pakettiauton merkittävimpiä vakiovarusteita ovat muun muassa Hill Hold -mäkilähtöavustin, led-päiväajovalot ja halogeeniajovalot, monitoimikamera avustavia järjestelmiä varten, kaistallapitoavustin Lane Assist, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, Climatic-ilmastointilaite, Radio Composition Phone USB-liitännällä, kahdella kaiuttimella ja Bluetooth-yhteydellä sekä monitoiminäyttö Plus. Kojelaudassa on myös 12 voltin tupakansytytinpistorasia. Lisävarusteena on saatavana esimerkiksi avustavat järjestelmät -paketti, joka sisältää peruutuskameran, pysäköintitutkan taakse sekä vakionopeudensäätimen. Tavaratilan ja etuistuinten väliin on myös mahdollista saada lisävarusteinen, teräksinen suojaverkko.

  • Volkswagen up! Cargo -pakettiauto – uusi, kompakti, edullinen ja käytännöllinen pakettiauto pientavaroiden kuljetukseen
  • Kantavuus 433 kg ja tavaratilan tilavuus 0,93 m³
  • Hinta alkaen vain 16 382,15 euroa (sis. alv)Lue seuraavaksi