Uutiset

Autot

Uusi Nissan NV250 kompaktien pakettiautojen segmentiin

Nissan esitteli tänään kevyiden hyötyajoneuvojen mallistonsa uusimman tulokkaan, kompaktin NV250-pakettiauton. NV250 tarjoaa vertaansa vailla olevaa turvallisuutta ja luotettavuutta Nissan Intelligent Mobility -teknologian ja markkinoiden pisimmän viiden vuoden / 160 000 kilometrin takuun ansiosta. Se on ihanteellinen valinta yritysasiakkaille, jotka haluavat varautua kaikkeen.

NV250 soveltuu kaikenlaisten asiakkaiden tarpeisiin, sillä saatavissa on useita eri moottorivaihtoehtoja ja istuinjärjestelyjä, kaksi eri koripituutta ja kattavampi päällirakenteiden valikoima kuin koskaan aikaisemmin. Uutuusmalli on saatavissa niin umpipakettiautona, Crew Cab -jatko-ohjaamomallina kuin tila-autonakin.

NV250:n myynti käynnistyy Euroopassa syyskuussa 2019.

NV250:n keskeisiä vahvuuksia:

  • 800 kg:n kantavuus ja kaksi vaihtoehtoista koripituutta – kuljetukset ja jakelut käyvät vaivattomasti kuormalla kuin kuormalla
  • Täyttää Euro 6d-TEMP-vaatimukset – vähemmän päästöjä ja pienemmät käyttökustannukset optimoidun polttoainetaloudellisuuden ansiosta
  • Laaja päällirakenteiden valikoima takaa monikäyttöisyyden – saatavissa muun muassa tavaratilan vanerointi, takaoven pyörätuoliramppi ja kuormatilan jäähdytys- ja pakastusvarusteet
  • Runsaasti Nissan Intelligent Mobility -teknologiaa, kuten mäkilähtöavustin ja pyörien pitoa parantava Extended Grip -toiminto
  • Alan pisin viiden vuoden / 160 000 km:n takuu vakiona

”Uusi Nissan NV250 on täydellinen kompakti pakettiauto pienille yrityksille, jotka tähtäävät korkealle”, toteaa Paolo D’Ettore, Director, LCV Business Unit, Nissan Europe. ”NV250 joustavoittaa jakelua ja kuljetuksia ja tuo lisämahdollisuuksia myös vapaa-ajan viettoon, sillä asiakkaat voivat valita juuri itselleen tai yritykselleen parhaiten sopivan version.”

Pakettiautoversio on saatavissa kahdella eri koripituudella (L1/L2) ja useilla eri istuinjärjestelyillä. L2-pituisessa Crew Cab -mallissa on enimmillään neljä istuinpaikkaa ja siirrettävä väliseinä, joka mahdollistaa tavaratilan joustavan järjestelyn.

Monipuolisuutensa vuoksi NV250 selviytyy erinomaisesti niin pikajakelusta kaupungissa kuin työmaan materiaalikuljetuksistakin.

Combi-tila-autoversio on saatavissa L1-koripituudella ja viidellä istuimella. Mukavan matkustamon ja suuren tavaratilan ansiosta Combi-variantti on ihanteellinen ratkaisu koko perheen seikkailuihin tai vaikkapa urheiluvälineiden kuljetukseen.

Allianssin vankan kokemuksen pohjalta kehitetyn NV250:n voimanlähteenä on taloudellinen 1,5-litrainen dieselmoottori, joka on osoittanut kestävyytensä kovassa käytössä. Moottori on saatavissa kolmena eri tehovaihtoehtona.

NV250:n ohella Nissanin kompaktien pakettiautojen valikoimaan kuuluu e-NV200, luokkansa johtava ajon aikana täysin päästötön pakettiauto, jonka myynti on ylittänyt Euroopassa jo 20 000 auton rajan. Uuden 40 kWh:n akun ansiosta e-NV200:n toimintamatka yhdellä latauksella on nyt jopa 200 km (yhdistetyn ajon WLTP-syklin mukaan).

LUE MYÖS Premium-luokan avolava-autoilua – Nissan Navara N-Guard

Lue seuraavaksi