Uutiset

Autot

Uusi Mitsubishi L200 saapuu

Mitsubishi tuo täysin uuden L200-mallin Suomen markkinoille kesän aikana. Valmistajan mukaan viidennen sukupolven L200-mallissa yhdistyy vahva suorituskyky, sisätilojen mukavuus ja kattava varustelu. Uusi L200 on entistä monikäyttöisempi, sillä myös Club Cab -versiossa on takaovet.

Auto käyttää Mitsubishi Pajeron kanssa samaa Super Select 4WD-II -voimalinjaa ja 4WD-järjestelmä takaa kaikissa olosuhteissa erittäin hyvän suorituskyvyn. Valittavana on neljä eri ajotilaa, joista 2WD maksimoi parhaan polttoainetalouden. Kolme 4WD-ajotilaa soveltuu päivittäisestä ajosta aina vaikeakulkuiseen maastoon.

Uusi voimanlähde

Mitsubishi L200 on saanut täysin uuden turboahdetun 2.4-litraisen MIVEC-dieselmoottorin, joka on varustettu päästöjä alentavalla Auto Stop & Go -järjestelmällä (M/T). Uuden L200-mallin CO2-päästöt ovat alhaisimmillaan 169 g/km täysin uudella 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla.

Uusi alumiinilohkoinen moottori tuottaa 181 hevosvoiman tehon ja 430 newtonmetrin väännön. Maahantuoja lupaa alhaalta vääntävän moottorin olevan erittäin suorituskykyinen kuorman kanssa tarjoten hienon ajonautinnon uuden 6-portaisen manuaalivaihteiston tai 5-portaisen automaatin kanssa.

Uusi Mitsubishi L200 ilmentää muotoilussaan urheilullista tyyliä, sisätiloissa näkyy laatu ja turvallisuus. L200 on aiempaa hiljaisempi ajettava uuden moottorin ja koriin tehtyjen parannusten myötä. Uuden L200:n korin vääntöjäykkyys on kasvanut 7 prosenttia ja ohjauksen nopeampi välityssuhde on tehnyt autosta helpomman käsiteltävän. L200:n ominaisuuksiin kuuluu luokkansa paras kääntösäde (5,9 m). Parempi istuma- ja ajoasento tekee uudesta L200-mallista entistä nautittavamman ajettavan kaikissa olosuhteissa.

Uusia varusteita

Uuteen Mitsubishi L200 -malliin on saatavana joukko uusia mukavuus- ja turvallisuusvarusteita. L200:n vakiovarustelu on jo kattava: peruutuskamera, kaistavahti, perävaunun vakautusjärjestelmä, mäkilähtöavustin, sadetunnistin, vakionopeudensäädin, takaovet (Club Cab) tekevät L200-mallista kilpailukykyisen auton. Ylelliseen Magnum Instyle -varusteluun kuuluvat näiden lisäksi nahkaverhoilu, navigointijärjestelmä, avaimeton käynnistys ja LED-päiväajovalot.

Mitsubishi L200 on valmistettu Thaimaassa ja auto esitellään Club Cab- ja Double Cab -versioina Suomessa tänä kesänä. Uuden Mitsubishi L200 -malliston hinnat alkavat 34 490 eurosta.

Lue seuraavaksi