Uutiset

Autot

Uusi Daily – Vuoden pakettiauto 2015

Pierre Lahutte, Iveco Brand President (right) with Jarlath Sweeney, President of the Van of the Year Jury

Uusi Daily, kolmannen sukupolven Ivecon kevyt hyötyajoneuvo, on nimetty “Kansainväliseksi vuoden pakettiautoksi 2015”. Arvokas palkinto jaettiin IAA:ssa 65. kansainvälisillä ajoneuvomessuilla Hannoverissa, Euroopan suurimmilla kaupallisilla ja teollisilla ajoneuvomessuilla.

Vastaanottaessaan palkintoa Kansainvälisen pakettiauton tuomariston puheenjohtajalta, Jarlath Sweeneyltä, Pierre Lahutte, Ivecon brändijohtaja totesi: ”Olemme iloisia siitä, että uudelle Dailyllemme on myönnetty arvovaltainen Vuoden pakettiauto-arvonimi. Uusi Daily on suuri askel eteenpäin kokonaiskustannusten arvioinnin, mukavuuden, ajettavuuden, tuottavuuden ja kestävyyden parantamisessa. Haluaisimme omistaa tämän palkinnon asiakkaillemme, jotka tukeutuvat joka päivä tähän luotettavaan työkumppaniin”.

Iveco Daily Van of the Year 2015

Uusi Daily on täysin uudistettu ajoneuvo, joka edustaa huippuluokan kuormavetoisuustehokkuutta, volyymiä ja kapasiteettia, henkilöautomaista mukavuutta sekä lisäksi optimoitua ajettavuutta ja polttoaineenkulutusta. Nämä ovat kolmannen sukupolven Iveco Dailyn kevyen hyötyajoneuvon tärkeimmät ominaisuudet, jonka komponenteista 80 % on suunniteltu uudelleen.

Iveco Daily kattaa 3–7 tonnin ajoneuvosegmentin.

Lue lisää uudesta Dailystä täältä!

Van of the Year 2015

Vuosittaisen kilpailun järjestää suurimpien kansainvälisten hyötyajoneuvojulkaisujen 23 johtavasta journalistista koostuva tuomaristo. Voittaja on pakettiauto, joka tuomariston mukaan ”on panostanut eniten tehokkuus- ja kestävyysvaatimuksiin hyödykkeiden maantiekuljetuksessa kunnioittaen ympäristöä ja ihmisten turvallisuutta”.

Äänestyksessä uuden Dailyn valitsivat ensimmäiselle sijalle 23 tuomariston jäsentä.

Lue seuraavaksi