Uutiset

Autot

Uudistunut Toyota C-HR

Uudistunut Toyota C-HR tuo lisää valinnanvaraa hybridivoimalinjoihin, uuden multimediajärjestelmän sekä ikonista muotoilua korostavia muutoksia auton ulkonäköön.

Entuudestaan tutun 122-hevosvoimaisen 1.8-litraiseen polttomoottoriin perustuvan hybridin lisäksi vaihtoehdoksi saapuu mm. Corolla-malleista tuttu 2.0-litraiseen polttomoottoriin perustuva hybridivoimalinja. Sen 184 hevosvoimasta huolimatta WLTP-päästömittaustavan mukaiset CO2-päästöt ovat alkaen vain 119 g/km. Pienemmän hybridivoimalinjan CO2-päästöt alkavat 109 g/km lukemista.

C-HR säilyttää myös uudistuneena tunnistettavan ja erottautuvan muotoilunsa. Rohkeaa tyyliä korostetaan sekä auton etu- että takaosan hienoisilla muutoksilla. Ajovalot sekä takavalot ovat nyt aina LED-tyyppiset. Takavalot toisiinsa yhdistävä kiiltomusta ilmanohjain luo yhtenäisen, puhtaan linjan.

Ohjaustehostusta on hienosäädetty ja se toimii yhdessä 2.0-litraista hybridiä varten uudelleensuunnitellun jousituksen kanssa. Ajomukavuus on parantunut ja C-HR:n tunnetusti erinomaiset ajo-ominaisuudet ovat säilyneet omalla korkealla tasollaan.

Uudistumisen yhteydessä myös multimediajärjestelmä siirtyy seuraavaan versioonsa mahdollistaen Apple CarPlay™ ja Android Auto™ -toiminnot.

Suomeen uudistunut C-HR saapuu marraskuussa 2019.

LUE MYÖS Lue tuorein Ammattiautot-lehti

Lue seuraavaksi