Uutiset

Autot

Uuden Land Rover Defenderin tutkimusmatka 001

Uusi Land Rover Defender aloittaa ensimmäisen tutkimusmatkan Kazakstanin ja Kiinan rajalla sijaitsevaan syrjäisten linnojen laaksoon

Torstai 29. elokuuta 2019, Gaydon, Iso-Britannia – Land Rover on antanut ensimmäisen pilkahduksen uudesta Defenderistä ennen ensi-iltaa Frankfurtin autonäyttelyssä 10. syyskuuta.

Reitti, joka paljastaa Land Roverin kyvykkäimmän ja kestävimmän 4×4 mallin, alkoi yhdessä maapallon etäisimmistä maan ympäröimistä paikoista, linnoituslaakson kohoavien 300 metrin kanjonien keskellä kaukaisessa Charyn-kanjonissa, Kazakstanissa.

Seitsemän vuosikymmenen ajan uraauurtavan innovaatioiden avulla Land Rover on ansainnut ainutlaatuisen paikan tutkijoiden, humanitaaristen avustusjärjestöjen ja seikkailunhaluisten perheiden sydämessä ympäri maailmaa. Sitä on koeteltu vaikeimmissa ympäristöissä maan päällä ja uusi Defender on uskollinen perinnölleen.

Range Rover -perheen vertaansa vailla olevan ylellisyyden ja hienostuneisuuden sekä erittäin kykenevien ja monipuolisten Discovery-maastoautojen lisäksi uusi Defender täydentää Land Roverin dynastiaa.

Intohimo ja kunnioitus alkuperäisen suhteen, uusi Defender tuo mullistavan monipuolisen kyvykkyyden ja edistyksellisen teknolgian kaikkiin ajo-olosuhteisiin. Näin se määrittelee seikkailun 21. vuosisadalla, samalla pysyen uskollisena uraauurtavalle hengelle, joka on ollut Land Roverin tunnusmerkki 71 vuoden ajan.

Niille, jotka eivät ole paikalla Frankfurtin autonäyttelyssä, voit seurata suoraa lähetystä uuden Defenderin julkistuksestaosoitteessa https://youtu.be/B6LCgT7zDDM, joka alkaa klo kello 10:50 (09:50 CEST).

LUE MYÖS Runsaasti asiaa elokuun Ammattiautot-lehdessä

Lue seuraavaksi