Uutiset

Autot

Uuden auton oston voi nyt kilpailuttaa verkossa

Autokilpailutus.fi on uusi verkkopalvelu, joka lupaa järjestää asiakkaalleen parhaan mahdollisen tarjouksen hänen haluamastaan uudesta autosta. Suomessa täysin ennen kokematon palvelu kilpailuttaa asiakkaan puolesta vanhan auton hyvityshinnan sekä uuden auton ostohinnan. Auton ostajalle palvelu on ilmainen, eikä kilpailutus sido ostamaan autoa.

”Roolimme on myös vahvasti konsultoiva”, kertoo autokilpailutus.fi:n toimitusjohtaja Jalmari Mattila. Mattilan oma vuosien tausta autotoimittajana tuo vahvan pohjan asiakkaan auttamistyöhön. ”Uuden auton ostoa suunnitteleva voi ottaa meihin yhteyttä ja kysyä hankintaansa vinkkejä. Neuvomme mielellämme mihin malleihin kannattaa kulloinkin sijoittaa, ja mitkä varusteet ovat jälleenmyyntiarvon kannalta olennaisimpia”, Mattila jatkaa. Ostajan konsultointi on niin ikään maksutonta. Palvelukonseptin ilmaisuus perustuu yhteistyökumppaneina toimivien autoliikkeiden Autokilpailutukselle maksamiin kontaktipalkkioihin.

Autokilpailutuksen tekemän hintavertailun mukaan asiakas voi säästää jopa 5000 euroa uuden auton hankinnassa. Isoimmat näkemyserot autoliikkeiden välillä tulevat vaihtoautojen hinnoittelussa. Osaltaan hintoihin vaikuttavat liikkeen tarjoushetkinen varastotilanne sekä kiinnostus kyseistä mallia kohtaan. Tietyillä paikkakunnilla on esimerkiksi kova kysyntä tila-autoille, kun taas toisaalla niistä on vaikeampi päästä eroon. Suoralla kaupalla ostettaessa alennukseen vaikuttaa muun muassa auton merkki, malli ja valitut lisävarusteet.

Autokilpailutus.fi – palvelu kattaa koko Suomen, ja kattaa kaikki automerkit lukuun ottamatta Miniä, Porschea ja Teslaa. Palvelu herätti heti avauduttuaan kuluttajien huomion vastaanottaen yli 40 kyselyä ensimmäisen päivän aikana. 

http://autokilpailutus.fi

Lue seuraavaksi