Uutiset

Autot

Turvallisia ja laadukkaita matkoja ExpressBusseilla jo 20 vuotta

Tieolosuhteet ja matkustusmukavuus ovat huimasti kehittyneet.  Bussit ovat melutasoltaan hiljaisia. Ympäristökuormitus ja päästöt ovat moottoriteknologian myötä vain murto-osan menneestä. Lentokenttäyhteydet ovat kattavat. Matkustajainformaatio ja lipunostomahdollisuus sähköisissä välineissä kehittyvät kovaa vauhtia. Henkilöstön säännöllinen koulutus näkyy laatumittausten tuloksissa.  ExpressBussin palvelun laatua pidetään hyvänä, matkustusmukavuuden useimpien tekijöiden osalta jopa erinomaisena.
ExpressBus sijoittui Taloustutkimuksen ja Markkinointi & Mainonta -lehden Brändien arvostus 2010 -tutkimuksessa sijalle 77. Tutkimuksessa selvitettiin yli 1100 brändin arvostusta suomalaisten keskuudessa. Asiakaslähtöisyys ja palvelujen kehittäminen ovat avainasioita myös ExpressBussin juhlavuotena.

Mainoshahmo Busso haluaa juhlavuoden kunniaksi tarjota yllätyksiä. Busson synttäritarjoukset löytyvät netti- ja facebook-sivustoilta, www.eb.fi sekä paikallislehdistä. ExpressBus jatkaa uudelle vuosikymmenelle – nuorekkaana ja kehittyvänä!

Lue seuraavaksi