Uutiset

Autot

Turun Autotyö Oy palvellut jo 30 vuotta

Toiminta on 30 vuodessa kasvanut kahden miehen pajasta 14 henkeä työllistäväksi yritykseksi, jolla on vuodesta 2004 ollut toimipiste myös Porissa.

”Muistan yritystoiminnan alkutaipaleen vieläkin kuin eilisen päivän. Toimin silloisen liikekumppanini kanssa asentajana pääasiassa henkilöautojen ja kevyen kaluston parissa, kertoo toimitusjohtaja Heikki Oja, joka sittemmin osti liikekumppaninsa osuuden yrityksen muuttaessa nykyisiin tiloihin syksyllä 1990.

Turun Autotyö Oy on Iveco kuorma- ja pakettiautojen valtuutettu huoltokorjaamo sekä kaikenmerkkisten uusien ja käytettyjen autojen myyntipiste, missä huolletaan ja korjataan entistä enemmän myös asuntoautoja. Varaosien toimitukset kuuluvat olennaisena osana Ojan palvelukonseptiin.

”Olemme ryhtyneet hankkimaan varaosia suoraan Euroopasta pysyäksemme mukana kovassa hintakilpailussa. Työntekijämme ovat alansa ammattilaisia, jotka osaavat tunnistaa asiakkaiden toiveet ja tarpeet. Olemme onnistuneet myös asiakaspalvelussa, sillä pisimmät asiakassuhteemme ovat kestäneet yrityksen lailla jo 30 vuotta, toteaa Heikki Oja tyytyväisenä.

Lue seuraavaksi