Uutiset

Autot

Toyota Hilux ammattilaiskäyttöön- Toyota Airportista kiinteistöhuollon kokonaisratkaisut

Pick up -auto on arvokas sijoitus ja on luonnollista, että ajoneuvo on saatava mahdollisimman tarkkaan hyötykäyttöön. Osaavan ja ammattitaitoisen varustelun kautta avolavasta saa todella kattavan monikäyttöauton, jonka ominaisuudet riittävät ympärivuotiseen toimintaan. Oikean varustelupaketin hankinta ei ole helppoa, mutta onneksi maassamme on alan ammattilaisia, joiden osaamisen kautta toimivat ja kustannustehokkaat räätälöintiratkaisut rakennetaan tehokkaasti asiakkaan vaatimuksia vastaavaksi.

Fredrick Åberg on toiminut Toyota Airportin yritysmyynnin yhteyspäällikkönä neljän vuoden ajan ja hänen asiakaskuntansa koostuu niin isoista fleet-luokan yrityksistä kuin yksittäisistä autoilijoista ja urakoitsijoista. Åbergin tehtävässä on erittäin oleellista tuntea ammattiautoilijan vaatimukset ja osata rakentaa juuri parhaiten asiakasta palvelevat kokonaisratkaisut. Kiinteistöhuollon puolella mainiona pohjaratkaisuna toimii Toyota Hilux, jonka legendaarinen kestävyys ja monipuolisuus tekee mallista erittäin suositun maamme vaativissa olosuhteissa.

Hilux rakastaa työntekoa

Toyota Hilux on mainio yhdistelmä kestävyyttä ja suorituskykyä kaikkiin tilanteisiin. ”Esimerkiksi Hilux Extra Cab Life tarjoaa hyvän pohjan varusteluja varten maastokelpoisuuden, vetokyvyn sekä kantavuuden kautta ja se soveltuukin mainiosti vaikkapa energiayhtiöiden tehtäviin. Lisävarustelumahdollisuudet ovat erittäin kattavat ja vakiona autossa on jo esimerkiksi ilmastointi sekä bluetooth.”

”On selvää, että työtehtävissä käytettävän ajoneuvon on syytä pysyä ajossa ja Toyotan erittäin kattava, yli 80 pisteen huoltoverkosto isoine keskusvarastoineen takaa, ettei turhia seisokkeja ajoneuvoille synny. Luonnollisesti meillä on tarvittaessa tarjota asiakkaille myös laadukkaita sijaisajoneuvoja akuutteihin tilanteisiin”, Åberg korostaa.

Koko paketti kerralla

Vuosien kokemusten kautta Åberg on rakentanut hyvin monentyyppisiä ajoneuvoratkaisuja asiakastarpeiden mukaan. ”Kahta samanlaista ratkaisua ei käytännössä ole, sillä jokainen ajoneuvo räätälöidään asiakkaan työtehtävien ja mieltymysten mukaisesti. Pick-up luokan Hilux voidaan varustaa esimerkiksi aura- sekä hiekoitinvarustuksella ja vaikkapa pesurilla. Pakettiauto Proace voidaan taas rakentaa monikäyttöiseksi pikkubussiksi tai se voi saada tavaratilaansa kattavan huoltoautokalustuksen. Tähän kun lisätään esimerkiksi valaistus, astinlaudat, vinssit, valoraudat ja teippaukset, niin yksilöllisten yksityiskohtien määrä on valtava. Perusperiaatteena kuitenkin on, että asiakas saa kaikki hankittua yhdellä neuvottelukerralla Toyota Airportissa, mikä näkyy myös toimituksen nopeudessa ja kustannustehokkaassa hinnassa”, kertoo Åberg.

Laadukkaat Ficonin kiinteistönhuoltotuotteet

Ficon-tuotteissa kestävyys kohtaa hyvän työn laadun. Hydraulinen painatus ja etukellunta takaavat moitteettoman aurausjäljen. Pikakiinnitys tekee asennuksista ja irrotuksista helppoa ja turvallista.

Toyota Hiluxin maine ja luotettavuus nostavat myös varustelun tason edellytykset korkealle. ”Joensuulaisen Ficonin tuotteet vastaavat vaatimustasoomme ja saamamme asiakaspalaute Ficonin tuotteista on ollut erittäin positiivista. Myös Ficonin valikoiman kattavuus tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja ja esimerkiksi auran voi valita vaikka suorana, heittäväsiipisenä ja nivelaurana sekä hydraulisella tai sähköhydraulisella ohjauksella. Hiekoittimet ovat kevyitä sekä varmatoimisia ja muodostavat toimivan kokonaisuuden vaikkapa yhdistettynä kippaavaan lavaan. Lisätehoa lumitöihin voi hankkia alusterällä ja ympärivuotista toimintaa kehittävät esimerkiksi painepesurit vesisäiliöineen.”

”Monipuolisuudesta huolimatta Ficonin ja Toyotan sujuvan yhteistyön kautta yksilöllisimmänkin version saa käyttöönsä noin kuudessa viikossa. Esimerkkinä Ficonin tarkkuudesta sekä asiakkaiden huomioimisesta toimii puolestaan selkeä ja yksityiskohtainen käyttöopas, joka on saanut asiakkailtamme runsaasti kiitosta”, Åberg lisää.

Toyota Airport palvelee

Alkanut vuosi näyttää erittäin lupaavalta Toyota Airportin yritysmyynnissä ja Åbergilla on selkeä näkemys tavoitteista. ”Toyota Airport myi viime vuonna Hiluxeja erittäin hyvin ja määrä tulee tänä vuonna kasvamaan. Myös Proacen uusi mallisarja on saanut Toyota-autoilijoiden aidon hyväksynnän ja mallia menee niin pakettiautona kuin tehdasbusseina tai kotimaisilla esteettömillä varustuksilla. Voikin sanoa, että Toyotan hyötyajoneuvomallisto on tällä hetkellä erinomaisessa iskussa miltei kaikki ajotehtävät huomioiden.”

”Myös Toyota Airport on kehittynyt jatkuvasti. Suuren suosion on saanut esimerkiksi Airport-lentohuolto, jossa terminaalin jätetty auto odottaa omistajaansa matkan jälkeen huollettuna. Olemmekin täyden palvelun autotalo sanan varsinaisessa merkityksessä”, päättää Åberg.

Lue seuraavaksi