Uutiset

Autot

Toyota Airport varustaa ammattilaiset – Tienhoitovälineillä Hilux hyötykäyttöön

Pick up -ajoneuvot ovat arvokkaita investointeja ja niiden ympärivuotinen optimaalinen hyödyntäminen on taloudellisesti hyvin järkevää. Ammattitaitoisen henkilökunnan osaamisen kautta avolava saadaan kerralla varustettua erittäin monipuoliseksi työvälineeksi, joka mukautuu nopeasti muuttuvien tilanteiden vaatimuksiin. Loistava esimerkki kattavasta palvelusta löytyy Vantaan Toyota Airportista, jossa yritysajoneuvopuolen asiantunteva tiimi osaa rakentaa asiakkaalle toimivan kokonaisratkaisun niin ajoneuvon, varustelun kuin vaikkapa leasingratkaisujen osalta.

Toyota Airportin yritysmyynnin Sami Havo, Jussi Granberg ja Timo Montell palvelevat asiantuntevasti myös tienhoidon ammattilaisia. Toyota Hilux toimii mainiona alustana esimerkiksi aura- ja hiekoitustoimintaan.

Kulunut vuosi on autokaupan osalta ollut hyvin erikoislaatuinen, mutta hyvällä valikoimalla ja palvelun laadulla tilanteesta on pystytty selviämään ilman suurempia ongelmia. Yrityspuolella kauppa on käynyt mukavasti, mikä toimii hyvänä osoituksena luottamuksesta talouden rattaiden pyörimiseen myös haastavina aikoina. Vaikeina aikoina jokaiseen investointiin kiinnitetään yhä enemmän huomiota ja esimerkiksi ajoneuvojen sekä työlaitteiden käyttöaste täytyy saada korkealle tasolle. Toyota Hilux varustettuna laadukkailla HillTip– tai Ficon-tienhoitolaitteilla onkin erinomainen ratkaisu vaativien työtehtävien suorittamiseen kustannustehokkaasti sekä laadultaan kaikkia osapuolia tyydyttävästi.

Kotimaiset laatuvarusteet

HillTipin nivelaura on tehty kestämään, ja kahdeksantoiminen ohjausyksikkö, automaattinen päiväkirja sekä CAN-BUS-ohjaus edustavat alan teknistä kärkeä.

Toyota Hilux soveltuu loistavasti tienhoitotehtäviin maamme vaativissa olosuhteissa, ja sen luotettavuus, etenemiskyky, ajomukavuus sekä kantavuuden määrä aikaansaavat mainion alustan hyvinkin kattavalle työlaitevarustukselle. ”Alan ammattilaisten keskuudessa ajoneuvoja verrataan puskaradion kautta jatkuvasti. Hilux on ottanut asemansa alan ykkösenä ja kovimmatkin olosuhteet hallitsevana ajoneuvona. Hiluxin päälle onkin kiitollinen tehtävä rakentaa työvälinekokonaisuuksia ja erityisen mukavaa on, kun valikoimassa on täysin kotimaisia ja teknisesti hyvin edistyksellisiä tuotteita. Joensuulainen Ficon sekä pietarsaarelainen HillTip ovat varmoja valintoja vaativiin tehtäviin ja toisistaan poikkeavien ominaisuuksien ansiosta jokaisella käyttäjälle saadaan räätälöityä tarkoin työtehtäviin soveltuva kokonaisuus”, kertoo Toyota Airportin yritysmyyntipäällikkö Jussi Granberg.

Ficon FC V2300E -nivelaura on erittäin helppokäyttöinen ja sen äänettömyys sekä tasainen kulku miellyttävät pitkien työpäivien aikana.

Toyota Airportissa asiakkaalle avautuu mainio tilaisuus tutustua sekä HillTipin että Ficonin varusteluun samalla kertaa ja vertailu on helppoa. ”Laadullisesti ja hinnallisesti tuotteissa ei juurikaan eroa ole. Suurimpana erona on Ficon-järjestelmän integrointi ajoneuvon omaan hydrauliikkaan, kun taas HillTip käyttää omaa sähköjärjestelmäänsä. Kummallakin järjestelmällä on omat ystävänsä, mutta merkittävin ero on HillTipin varustelun helppo poisto vaikkapa seuraavaan ajoneuvoon. Kummallakin merkillä on tarjota runsaasti aura- sekä hiekoitinvaihtoehtoja ja lisävarustelulla ajoneuvoista saa rakennettua vaivattomasti hyvin yksilöllisiä työajoneuvoratkaisuja vaikkapa työvalaistusta tai kameroita lisäämällä”, korostaa Granberg.

Asiantuntijaratkaisut ammattitaidolla

Ficonin telahiekoitin on varustettu pikakiinnityksellä, mikä mahdollistaa nopeat poistot ja asennukset työtehtävien mukaan.

Huippuluokan tienhoitoajoneuvon hankinta saattaa olla vaikea ja aikaa vievä prosessi, mutta Toyota Airportissa kaikesta on tehty asiakkaalle mahdollisimman helppoa. Granbergin, Sami Havon ja Timo Montellin asiantuntemuksella oikea paketti löytyy jokaiseen tarpeeseen nopeasti. ”Palvelemme asiakkaita kautta maan ja monien isojen sopimusasiakkuuksiemme kautta hankitun kokemuksen ansiosta suoriudumme laajoista sekä vaativistakin hankinnoista kustannustehokkaasti ja nopeasti.  Tienhoitotuotteiden valmistajien lisäksi tunnemme luonnollisesti hyvin myös kaikki muut alan varustelijat ja kauttamme kannattaa kysellä esimerkiksi kylmäkuljetusten tai kiinteistönhoidon erikoisratkaisuja”, Granberg lisää.

Kokonaisratkaisut rahoituksesta leasingiin

HillTipin hiekoitin on varusteltu hyvin kattavasti ja sen hallinta on hyvin tarkkaa. Automaattinen hiekoituspäiväkirja toimii dokumenttina asiakkaille ja varmistaa työkriteerien täyttymisen.

Toyota Airportin palvelukonseptit kattavat kaiken mitä ajoneuvonhankkija voi toivoa. ”Varustelujen lisäksi meiltä saa yhdellä kertaa kaiken huolto- ja takuutoimintojen lisäksi. Voimme esimerkiksi ottaa asiakkaan vanhan auton vaihdossa, tarjoamme monipuoliset rahoitus- ja huoltosopimusmahdollisuudet, hoidamme teippaukset suunnittelusta lähtien sekä lisäksi rengashotellimme tehostaa ja helpottaa renkaiden vaihtorumbaa. ”

”Ammattipuolella leasingratkaisut ovat kasvattaneet suosiotaan ja meillä on tarjolla esimerkiksi Hilux-kalustoon todella kilpailukykyinen Toyota Huoltoleasing-ratkaisu. Paketti sisältää huippuluokan aura- ja hiekoitusvarustuksen sekä nastarenkaat, mikä tarkoittaa toimintakykyä ja tehokkuutta kaikissa olosuhteissa. Paketin saa räätälöityä tarkoin esimerkiksi kilometrimäärien tai lisävarustelun mukaan ja näin leasingin kuukausierä on tarkoin tiedossa, eivätkä edes Suomen arvaamattomat olosuhteet aiheuta ikäviä taloudellisia yllätyksiä. Pystymme laskemaan asiakkaalle kaiken selkeästi yhteen tarjoukseen ja Hilux-kalustoa on tarvittaessa helppo täydentää vaikkapa Proace-, Proace City- tai Corollan pakettiautomallistolla”, päättää Granberg.

Lue myös: Pieni pakettiauto suosittuun luokkaan – Toyota Proace City

Lue seuraavaksi