Uutiset

Autot

Tilankäytön suurmestari: Bürstner Lyseo TD 745 Harmony Line

Monipuoliset käyttömahdollisuudet yhdistyvät tyylikkyyteen sekä helppokäyttöisyyteen uudessa Bürstner Lyseo Harmony Linessa uudella tavalla. Alaslaskettava saarekevuode ja muut käytännölliset ratkaisut tekevät Lyseosta todella monikäyttöisen ajoneuvon, joka soveltuu niin vapaa-ajan kuin työmatkojen vaatimuksiin helpon muunneltavuuden ansiosta. Bürstner Lyseon kiinnostavuuden kruunaa kilpailukykyinen hinnoittelu, neljälle henkilölle rekisteröinti sekä B-korttiluokalla ajettavuus.

Bürstner Lyseo TD 745 Harmony Line on tämän vuoden uutuusmalli jo vuodesta 1958 karavaanarikansaa palvelleelta yritykseltä. Yli kuuden vuosikymmenen kokemus näkyy tuoteperheen jokaisella osa-alueella ja Bürstner kulkeekin alan kehityksen kärjessä niin tekniikan kuin visuaalisuuden puolella. Bürstnerin matkailuajoneuvot on suunniteltu nykyaikaisten vaatimusten mukaisesti ja varustelu takaa soveltuvuuden ympärivuotiseen käyttöön myös Suomen vaativissa olosuhteissa. Kattava myynti- ja huoltoverkosto maassamme takaa lisäksi huolettomat kilometrit niin vapaa-ajan kuin työmatkojenkin aikana.

Sisäistä kauneutta ja käytettävyyttä

Bürstner Lyseo Harmony Linen sisätilat vastaavat vaativankin käyttäjän makuun niin tyylin kuin käytännöllisyyden kautta. Tilankäytön optimoinnin kautta saavutettu avaruus miellyttää ja ohjaamosta makuuhuoneeseen jatkuva tasainen lattiapinta tuo rauhallisuuden tuntua. Sisäkorkeus on riittävät 205 senttiä ja isot kattoikkunat lisäävät luonnonvalon määrää huomattavasti.

Bürstnerin takaosa muuttuu yhdellä napin painalluksella toimisto tai oleskelutilaksi.

Merkittävä ominaisuus on takaosan sähköisesti alaslaskettava saarekevuode, jonka avulla ylellinen makuuosasto muuttuu päivän ajaksi yhdellä napin painalluksella oleskelu- tai toimistotilaksi. Lämmön riittävyyden ja toiminnan talviolosuhteissa takaavat Truma Kombi 6E-lämmitys, Thermo Floor -tuplapohjalattia sekä lisävarusteena saatava harmaavesisäiliön ja putkien eristys.

Kunnon valaistus, tyylikkäät suihkukalusteet ja riittävä vesipaine tekevät suihkuhetkistä miellyttäviä. Jokainen yksityiskohta kertookin Bürstnerin panostuksesta laatuun ja käyttäjäystävällisyyteen.

Sama tyylikkyys jatkuu myös tilavassa wc- sekä suihkuosastossa ja Bürstnerin tyyliin suihkun tehokkuuden takaa korkeapainevesipumppu. Keittiön taso on korkeaa tasoa ja tilava jääkaappi-pakastin takaa ruokavarastojen riittävyyden pidemmäksikin aikaa. Kolmella polttimella varustettu liesi vastaa vaativankin kokin vaatimuksiin ja työtason alapuolella on runsaasti laatikostoja keittiötarvikkeille. Muutenkin tavaran säilöntään on kiinnitetty runsaasti huomiota, esimerkiksi lattiatavaratilat toimivat hyvänä esimerkkinä tilankäytön optimoinnista. Keskiosan pöytäryhmä sekä sohvat ovat tyylikkään korkealaatuisia ja mukautuvat helposti lisävuoteeksi. Ohjaamo edustaa taattua Fiatin laatua ja Pilot-istuimet saa käännettyä seurustelua varten myös taaksepäin.

Sulavaa tyylikkyyttä

Pöytäryhmä on tyylikäs ja tehty kestämään kovaakin käyttöä. Yöksi ryhmän saa näppärästi muutettua lisävuoteeksi yhdelle matkustajalle.

Bürstner Lyseo Harmony Line on visuaalisesti hyvin tyylikäs sekä dynaaminen ja kyljen kuviovärit tuovat mukavaa piristystä ulkonäköön. Lasikuitukatto on tehty kestämään Suomen talviolot ja vakautta ajamiseen tuo taka-akselin suuri raideleveys. Matkustamon ulko-ovi on mukavan leveä ja sähköisesti käytettävä porras tuo turvallisuutta liikkumiseen. Kokonaispituutta Lyseo Harmony Linessa on 765 senttiä, kokonaisleveys on 230 senttiä ja korkeutta hiukan alle kolme metriä. Kokonaispaino on 3500 kiloa ja ajamiseen riittää siis B-luokan ajokortti. Alustana toimii odotetusti Fiat Ducato 150 hevosvoimaisella moottorilla ja saatavilla on myös automaattivaiheinen versio.

J. Rinta-Joupin valikoima kunnossa

Uuteen Bürstner Lyseo Harmony Lineen on helppo tutustua esimerkiksi Vantaan J. Rinta-Jouppi Oy:n matkailuajoneuvomyymälässä. ”Meillä on tälläkin hetkellä lähes 250 uuden tai käytetyn ajoneuvon valikoima ja merkkiedustuksina Vantaalla ovat Bürstner-, Kabe-, Adria- sekä SunLiving-ajoneuvot”, kertoo J. Rinta-Joupin paikallispäällikkö Teemu Jaatinen. ”Alan kehitys näyttää tällä hetkellä hyvin lupaavalta, sillä esimerkiksi yrityspuolen kauppa on käynyt hyvin. Positiivista on ollut myös nuorempien sukupolvien kasvava asiakasmäärä, joka näkyy erityisen hyvin vaunupuolella, mutta myös autopuolella kiinnostus on kasvanut selvästi. Meille kannattaa ajella koko perheen voimalla ja tutustua esimerkiksi Bürstnerin monipuoliseen mallistoon”, lisää Jaatinen.

LUE MYÖS: J. Rinta-Joupin matkailuajoneuvokauppa kasvaa

Lue seuraavaksi