Uutiset

Autot

Test World Oy vahvistaa asemiaan testitoiminnassa

Jatkuvan kasvun ja kehityksen varmistamiseksi Test World Oy laajentaa johtotiimiään nimittämällä uudeksi toimitusjohtajaksi 3.11.2014 alkaen Sami Toljamon. Väistyvä toimitusjohtaja Harri Eskelinen jatkaa kehitystyötä Test World Oy:n hallituksen jäsenenä erityisvastuualueenaan tulevaisuuden strategiset kehitysprojektit.

”Takanamme on vuosia kestänyt voimakkaan kasvun kausi. Samalla kehityksen painopisteenä on ollut talvitestauksen infrastruktuuri Indoor 1 ja valmistumassa olevan Indoor 2 -hankkeiden myötä. Yritys toimii vankalla taloudellisella pohjalla, mutta pisteessä, että kasvun jatkumisen varmistamiseksi pitää keskittyä uusien palvelukonseptien kehittämiseen uusille asiakkaille ja markkinoille samalla kun nykyisten asiakkaiden palvelutarjontaa myös kehitetään”, kertoo vuodesta 2006 Test World Oy:tä johtanut Harri Eskelinen.

”Toljamon kokemus ja näyttö kansainvälisestä kaupasta ja testausliiketoiminnan johtamisesta sopivat erinomaisesti täydentämään Test World Oy:n kasvuhakuista strategiaa. Hän on myös tehnyt menestyksekkäästi yhteistyötä autonvalmistajien kanssa”, jatkaa Test World Oy:n hallituksen puheenjohtaja Turo Tiililä.

”Yritys on menestynyt erittäin hyvin haastavassa markkinatilanteessa. Huippuluokan tulokset ovat syntyneet innovatiivisuuden ja teknisen osaamisen lisäksi tekemisen ilosta. Eskelisen lisäksi tästä on kiittäminen koko yrityksen henkilökuntaa sekä koko Inarin kunnassa vallitsevaa yrittäjämyönteistä henkeä”, jatkaa Tiililä.

”Odotan innolla pääseväni aloittamaan työnteon alansa ehdotonta huippua olevassa, kannattavassa ja määrätietoisesti kasvua hakevassa yrityksessä. Test World Oy:n vahvan arktisen osaamisen ja ainutlaatuisen infrastruktuurin pohjalta on hyvä kehittää yritystä eteenpäin yhdessä työntekijöiden, hallituksen ja muiden sidosryhmien kanssa”, kertoo tuleva toimitusjohtaja Sami Toljamo.

Lue seuraavaksi