Uutiset

Autot

Tehokas ja hellävarainen vaahtoshampoo säilyttää autosi vahapinnan

Valitettava fakta on, että auto ei pysy itsestään puhtaana ja kiiltävänä, vaan siihen vaaditaan usein toistuvaa ylläpitopesua. Kun auton pintaan on levitetty maalipintaa suojaava vaha, kannattaa myös pesuaineen valintaan kiinnittää erityisesti huomiota. Sonax Profiline Actifoam Energy -vaahtoshampoo puhdistaa autosi tehokkaasti mutta hellävaraisesti, vahingoittamatta vahapintaa.

Sonax Profiline Actifoam Energy -vaahtoshampoo irrottaa likaa tehokkaasti

Autolehtien testeissäkin hyvin menestynyt, tämän vuoden uutuustuote SONAX Profiline Actifoam Energy -vaahtoshampoo on erittäin hyvin vaahtoava, tehokas pesuaine käytettäväksi vaahdottimeen. PH-neutraali shampoo on erittäin materiaaliystävällinen eikä vahingoita vahapintaa.

Vaahdotettavan esipesuaineen tärkein ominaisuus on pesuteho. Mikäli pesuaine ei poista likaa kunnolla, tulee likaa hangattua pestessä maalipintaa vasten, mikä aiheuttaa pidemmän päälle valtavasti mikronaarmuja. Sonax Profiline Actifoam Energy vaahtoaa erittäin hyvin ja tuote on todella riittoisa. Actifoam Energyn kuohkea vaahto kerkeää vaikuttamaan auton pinnalla pitkään, jolloin lika irtoaa tehokkaasti ja valuu vaahdon mukana pois. SonaxProfiline -vaahtoshampoo tehoaa hyvin myös tuoreeseen jarrupölyyn, joka aiheuttaa monille muille vaahtoshampoille haasteita. Pesutehon maksimoimiseksi vaahto kannattaa aina levittää alhaalta ylöspäin, sillä näin aine kerkeää vaikuttamaan auton pinnalla mahdollisimman pitkään ennen huuhtelua.

Riittoisa pullo, miellyttävä tuoksu

Sonax Profiline Actifoam Energy on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen tuote, sillä sen pesuteho on erinomainen ja riittoisan pullon ansiosta yhden pesukerran hinta on hyvin edullinen. Sonax Profiline -vaahtoshampoo myydään kätevänkokoisessa yhden litran pullossa ja ainetta laimennetaan vaahdottimen pulloon suhteessa 1:10.

Sonax-vaahtoshampoota käytettäessä ei myöskään tarvitse nyrpistellä nenäänsä, sillä aine on todella miellyttävän tuoksuinen. Vaahtopesuaineiden vertailuissa Actifoam Energy -shampoo on saanut erityistä kiitosta hyvästä, karkkimaisesta tuoksustaan.

Lue seuraavaksi