Uutiset

Autot

Teboil Kivihovi – Vuoden Taukopaikka 2014

Vuoden Taukopaikka-tittelin luvutustilaisuudessa vas, Tilausajokuljettajat ry:n puheenjohtaja Timo Rinnekari, kauppias Reima Wiskari, liikenneasemapäällikkö Ann-Mari Ahonen ja yhdistyksen lounais-alueen puheenjohtaja Pekka Maunu.

Tilausajokuljettajat ry valitsi vuoden taukopaikaksi 2014 Teboil Kivihovin. Nykyaikainen täyden palvelun liikenneasema sijaitsee Salon Suomusjärvellä E 18- moottoritien varrella. Asema on palvellut asiakkaita heti uuden moottoritien avauduttua marraskuussa 2008 ja samalla vakiinnuttanut paikkansa bussimatkustajien keskuudessa.

Asema sijaitsee aivan Helsingin ja Turun puolivälissä ja talo palvelee kulkijoita hyvin monipuolisesti. Reilut 300-paikkainen ravintola tarjoaa buffet-aamiaista, lounasta, a la cartea sekä Hesburger- ja Kotipizza-tuotteita. Muita palveluja ovat shop ja deli-elintarvikemyymälä, apteekki, Jalokivigalleria sekä Otto-automaatti. Mittarikentältä löytyy luonnollisesti Teboilin polttoaineet sekä raskaalle liikenteelle D-automaatti AdBlue-mittareineen. Kuljettajille on myös oma taukohuone. Asema on auki joka päivä 24 h.

Asema toimi aluksi ns. yhtiövetoisena ja vuodesta 2010 kauppiaana on ollut Delistrada Oy, jonka toimitusjohtajana ja yrittäjänä on Reima Wiskari. Yritys on myös hyvin merkittävä työllistäjä, silä talvikaudella talossa ahkeroi 30-35 ja kesäkaudella noin 50 henkilöä.

Valintaan ovat myötävaikuttaneet talon monipuoliset palvelut, erinomainen asiakaspalvelu, laadukkaat ja maistuvat ruoat sekä kahvilatuotteet. Palautteista nousi esiin viime vuosina parantunut palvelu, joka on ollut erityisesti Tilausajokuljettajien jäsenistön mieleen. Liikennejärjestelyt ovat niin ikään kohdallaan ja pihalla myös kaukoliikenteen pikavuoropysäkki.

Tilausajokuljettajat ry on vuonna 1990 perustettu matkailuliikenteen ammattilaisten yhdistys, johon kuuluu noin 1500 jäsentä. Kuljettajat ovat aivan asiakaspinnassa ja saavat asiakkailtaan suoraa palautetta taukopaikoista. He ovat myös todellisia tienvarsipalvelujen suurkuluttajia ja monesti iso osa aterioista nautitaan juuri näissä ravintoloissa. Yhdistys valitsee joka vuosi Vuoden Taukopaikan jäsenistöltä tulleiden palautteiden pohjalta.

Vuoden Taukopaikka-tittelin luvutustilaisuudessa Tilausajokuljettajat ry:n puheenjohtaja Timo Rinnekari (vas.), kauppias Reima Wiskari, liikenneasemapäällikkö Ann-Mari Ahonen ja yhdistyksen lounais-alueen puheenjohtaja Pekka Maunu.

Lue seuraavaksi