Uutiset

Autot

Tatekan huoltoautokalusteet – yksilöllisyyttä järkihinnoin

Tateka Metalli on pirkkalainen ohutlevytuotteita valmistava yritys, joka tunnetaan laadukkaista teollisuus- sekä toimistokalusteista. Viimeisten kahden vuoden aikana Tatekan valmistamat kestävät sekä toimintavarmat huoltoautokalusteet ovat löytäneet tiensä suomalaisiin huoltoautoihin ja kalusteiden käyttäjäkokemukset ovat olleet hyvin rohkaisevia.

Tatekan Mika Kangasaho tiesi oman kuljetusyrittäjätaustansa ansiosta tarkoin, mitä toimivilta huoltoautokalusteilta vaaditaan. Niiden tulee lisätä asiakkaan toiminnan tehokkuutta turvallisilla tavoilla ja samalla siisti auto antaa luotettavan kuvan yrityksen toiminnasta. Kangasaho ottikin suunnittelutyössä huomioon asiakaslähtöisyyden ja tuotteet on kehitetty monipuolisten käyttäjäkokemusten sekä asiakastoiveiden mukaisesti. Kehitystyö on osoittautunut onnistuneeksi, sillä vuodessa Tatekan kalusteet on asennettu jo noin sataan huoltoautoon ympäri maatamme.

Kangasaho kertoo, että huoltoautokalusteita asennetaan hyvin monipuoliseen autokantaan kiinteistönhuollon pikkupakettiautoista aina raskaan kaluston huoltojen järeisiin kuorma-autoihin.  Säilytyslaatikostot voidaan muokata työkalumoduulien mukaan ja kalusteet saa juuri haluamillaan mitoilla ja omiin työtehtäviin soveltuvina.  Hyllyjä, laatikostoja, kaappeja, työkalulevyjä sekä -koukkuja käyttämällä arvokkaan tavaratilan saa tarkasti käyttöön ja monipuolisuutensa ansiosta Tatekan kalusteet soveltuvat kaikkiin Suomessa käytössä oleviin automerkkeihin ja -malleihin.

Tatekan materiaalit ovat kestävyydestään huolimatta myös hyvin kevyitä, minkä ansiosta ajoneuvon tärkeä kantavuus säilyy edelleen korkealla tasolla. Tatekan oma asennuspalvelu hoitaa kalusteiden kiinnitystyöt ammattitaitoisesti ja nopeasti, mutta halutessaan voi asiakas tietenkin tehdä asennuksen itse. ”Asiakkaamme ovat ammattitaitoisia käytännön osaajia, joille kalusteiden yksinkertainen asennustehtävä ei tuota ongelmia”, korostaa Kangasaho.

Yrittäjänä Kangasaho osaa kuunnella käyttäjäkokemuksia tarkoin ja tuotteita kehitetään eteenpäin niiden perusteella. ”Kahden vuoden aikana varsinaisia reklamaatioita ei ole tullut lainkaan, sillä tarvittaessa on pienten muutosten avulla saatu kokonaisuus toimimaan kiitettävällä tavalla. Myöskään takuukorjauksiin tai -vaihtoihin ei ole ollut tarvetta, mikä kertoo käytettävien kotimaisten materiaalien laadukkuudesta. Lisäksi myös kalusteiden kiinnitysten pitävyys on todettu toimivaksi myös hieman rajummassa kolarissa”, kertoo Kangasaho. Tyytyväisyydestä kertoo myös asiakassuhteiden vakiintuminen, sillä moni on yhden autovarustelun jälkeen hankkinut Tatekan kalusteet myös seuraaviin ajoneuvoihin.

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö on Pirkkalasta käsin toimiva varavoimajärjestelmiä ja palopumppuja sekä asiantuntijapalveluja ja laitteiden huoltopalveluja tarjoava yritys, joka työllistää 16 alan ammattilaista. Yrityksen toiminnan perusperiaatteet ovat asiakaslähtöisyys, rehellisyys sekä avoimuus ja Diesel Voima edellyttää samoja arvoja myös omilta yhteistyökumppaneiltaan. ”Tateka täyttää nämä vaatimukset mainiosti ja muitakin merkkejä kokeiltuamme olemme olleet hyvin tyytyväisiä Tatekan tuotteiden laadukkuuteen ja palvelun tasoon. Tällä hetkellä Tatekan kalusteet ovat kolmessa huoltoautossamme ja myös seuraavaan ne ovat jo tilattuna”, kertoo Diesel Voiman toimitusjohtaja Tuomo Hammar.

”Kerroimme Kangasaholle mitä työtehtäviimme kuuluu ja Tatekalta saimme valmiit ja toimivat kokonaisratkaisut ja vieläpä hyvinkin kilpailukykyiseen hintaan. Tatekan kalusteiden avulla voimme varmistaa työskentelymme tehokkuuden ja laadukkuuden sekä ylläpitää yrityksemme korkeaa asiakastyytyväisyyden tasoa”, päättää Hammar.

Lue seuraavaksi