Uutiset

Autot

Tateka Metalli aloitti yksilöllisten huoltokalusteiden valmistuksen

Tateka Metalli on perinteinen ohutlevytuotteita valmistava yritys, jonka tunnetuimpia tuotteita ovat tietokoneiden latauskaapit, atk-laitteiden suojakaapit, av-kalusteet, näppäintasot sekä keskusyksikkötelineet. Idearikas yrittäjä Mika Kangasaho osti yrityksen viime vuonna ja hänen aloitteestaan yritys suunnitteli ja kehitti markkinoille uudet kotimaiset, tarkoin räätälöitävissä olevat huoltoautokalusteet ammattilaisten käyttöön.

Mika Kangasaholla on pitkä kokemus kuljetusalan yrittäjänä ja hänellä on omakohtaista kokemusta huoltoautokalusteiden toiminnasta käytännön työssä. Kunnolliset huoltokalusteet lisäävät turvallisuutta sekä tehokkuutta ja siisti ajoneuvo toimii myös yrityksen käyntikorttina asiakaspiireissä.  Ostettuaan Tatekan hänellä oli selkeä visio siitä, minkälaisia huoltoautokalusteiden tulisi olla ja minkä verran ne saisivat asiakkaalle               maksaa.

Kaikkiin merkkeihin ja malleihin

Tateka lähti liikkeelle periaatteella, jonka mukaan kalusteet saa juuri haluamillaan mitoilla ja omiin työtehtäviin soveltuvina. Tatekalla on käytössä älykäs moduulijärjestelmä, mikä mahdollistaa mitoiltaan sopivien tuotteiden käytön ja tilojen maksimoinnin. Hyllyt ovat vankkarakenteisia ja ne saa tarvittaessa myös omilla väreillä sekä mitoilla ja tarvittaessa vaikka koko tavaratilan mittaisina. Laatikostoista ja kaapeista saa haluamansa määrän säilytystilaa ja tilanteen muuttuessa varustelun voi muuttaa juuri haluamansa kaltaiseksi. Pöytä- ja lattiatilaa saa säästettyä käyttämällä työkalulevyjä ja -koukkuja, joilla arvokkaat työvälineet saa turvallisesti ja näppärästi kiinni. Seinälevystä työkalut ovat myös nopeasti ja helposti otettavissa käyttöön ja useimmin tarvittavat välineet voi tietenkin sijoittaa lähimmäksi oviaukkoja.

Nopeat toimitukset ja asennukset

Tatekalla tunnetaan yrittäjien kiireinen tilanne ja niinpä nopeat toimitus- ja asennusajat ovat yritykselle kunnia-asia. Vakiokokoja ja -värejä käytettäessä tuotteet saa suoraan hyllystä ja asennus voidaan suorittaa joko Pirkkalassa, Tatekan asennuspisteissä tai halutessaan saa kalusteet kiinnittää myös itse. Kangasaho kertoo, että asennus on suunniteltu niin yksinkertaiseksi, että se onnistuu aivan perustaidoilla ja tavallisilla työkaluilla.

Kangasahon omien kokemusten ansiosta Tatekalla ollaan pidetty huolta, etteivät tuotteiden hinnat pääse nousemaan liian korkealle. Tatekan tuotteiden hinnoittelu on hyvin maltillinen ja kilpailukykyinen ja kaikessa on keskitytty hyvään hinta-laatusuhteeseen.  Kaupankäyntiä tulee myös vauhdittamaan juuri avattu Tatekan                 oma nettikauppa.

Laatikostoa kehitettäessä on käytetty hyväksi Tatekan vuosikymmenten kokemusta ohutlevytuotteista. Kuulalaakeroiduilla liukukiskoilla ja lukittavilla kahvoilla varustetut laatikot ovat erittäin helppokäyttöisiä ja kovaa kulutusta kestäviä.

Perusmallin varustelussa pelkät hyllyköt riittävät ja samalla kuormatila käytetään hyväksi koko korkeudelta.

Lue seuraavaksi