Uutiset

Autot

System Edströmin huoltoautokalusteet käytössä

Viime marraskuussa GenPowexille tuli kaksi uutta Ford Transitia, joihin asennettiin Pajakulma Oy:n koritehtaalla Ja-Tools Ja-Elektro Oy:n maahantuomat System Edström -huoltoautokalusteet. Toista näistä uusista huoltoautoista käyttävät huoltoasentajat Iiro Svansjö ja Toni Tekokoski, joista Iiro on ollut talossa noin 10 kuukautta ja Toni neljä kuukautta. GenPowexin työmaat ovat usein ahtaissa paikoissa, joten huoltoautoksi on tarkoituksella valittu matala, mutta pitkä Ford Transit 125T300, joka sopii ahtaimpiinkin sisätiloihin. Erityistä kiitosta asentajilta sai Transitissa molemmin puolin olevat sivuliukuovet, mitkä helpottavat työskentelyä ja tavaroiden sijoittelua sekä saatavuutta. Myös kalusteet tuntuivat asentajien mielestä toimivilta.

Suurin osa varaosista, tarvikkeista ja työkaluista on huoltoauton laatikostoissa ja hyllyissä, mutta lattiallakin tavaraa joutuu säilyttämään, koska kaikki eivät esimerkiksi kokonsa puolesta sovi kalusteisiin.

GenPowexin huoltoasentaja Iiro Svansjö kaataa käytetyt öljyt huoltoauton jäteöljysäiliöön ja ottaa viereisestä säiliöstä uudet tilalle. Öljysäiliöt on asennettu autoon kiinteästi ja ne tyhjennetään sekä täytetään GenPowexin toimipaikassa Tampereen Tesomalla.

Miika Nyrö

Lue seuraavaksi