Uutiset

Autot

Suomen viidessadas VDL-auto Pirkanmaalle

Viidessadas Suomeen uutena myyty VDL-linja-auto luovutettiin Ylöjärveläiselle Pirkanmaan Tilausliikenteelle 27. marraskuuta Vantaalla. Tämä etuosastaan matalalattiainen VDL Citea LLE -bussi aloittaa liikennöinnin Tampereen kaupunkiliikenteessä.

Pirkanmaan Tilausliikenne Oy:n toimitusjohtaja Pertti Johansson (kuvassa oik.) kävi VDL:n toimipisteessä Vantaalla vastaanottamassa yhtiön kesällä tilaamat kaksi VDL Citea LLE 120/255 -linja-autoa. Kyseinen malli on kustannustehokas kevytrakennebussi ja se on VDL Bus & Coach Finlandin kymmenenvuotisen historiansa aikana Suomeen yleisimmin toimittama kaupunkiliikenneauto. Autot luovutti VDL Bus & Coach Finland Oy:n myyntipäällikkö Timo Vainio.

Tilatut autot on varusteltu Tampereen kaupungin vaatimusten mukaisesti ja niissä on useita matkustusmukavuutta parantavia varusteita kuten sähkötoimiset liukuovet ja USB-latauspistokkeet. VDL toimittaa autot huoltosopimuksella, johon kuuluvista huolloista vastaa raskaaseen kalustoon erikoistunut kangasalalainen Mesi-Auto Oy. Mesi-auto on osa VDL:n sopimuskorjaamojen verkostoa.

 


VDL Bus & Coach Finland Oy on vuonna 2007 perustettu täysin linja-autoihin keskittynyt yritys. Se vastaa VDL- ja Rošero-tuotteiden myynnistä ja jälkimarkkinoinnista Suomessa lähes 40 ammattilaisen voimin. Vantaan päätoimipisteen lisäksi omat korjaamot palvelevat Espoossa, Kuopiossa sekä Kotkassa. Muualla Suomessa toimii kymmenen sopimuskorjaamon verkosto. VDL Bus & Coach Finland Oy on osa VDL Bus & Coachin maailmanlaajuista myyntiorganisaatiota, joka toimii kaikkiaan yli 30 maassa. Suomen markkinoille on myyty jo 500 VDL:n ajoneuvoa.

Pirkanmaan Tilausliikenne Oy on palvelu- ja kaupunkiliikenteeseen, sekä tilausajoihin erikoistunut linja-autoalan yritys. Kalustoon kuuluvat hyvin varustellut bussit, pikkubussit, taksit sekä tila- ja invataksit. Kuljetuspalvelua on tilattavissa kaiken kokoisille ryhmille niin kotimaahan kuin ulkomaille suuntautuville matkoille.

 

 

Lue seuraavaksi