Uutiset

Autot

Suomen Kuljetuslaitteelle uusi pakettiautohuolto

Suomen Kuljetuslaite pakettiautohuolto

Suomen Kuljetuslaite Oy on tunnettu laadukas raskaan autokaluston korjaamo sekä varaosaliike, joka on palvellut autoilijoita Vantaan Hakkilassa vuodesta 2003 lähtien. Runsaan asiakaspalautteen kautta yritys päätti panostaa myös kevyemmän ajoneuvoluokan palveluihin ja kun kaikki tehtiin Suomen Kuljetuslaitteen totuttuun laadukkaaseen tyylin, on pakettiautoilijoille nyt tarjolla avarat ja valoisat huoltotilat tutussa osoitteessa.

Kuljetuslaite Piekäinen

Yksikönjohtaja Jarmo Piekäinen kertoo useilla heidän raskaan kaluston asiakkaillaan olevan myös kevyemmän kokoluokan ajoneuvoja rivistöissään.Suomen Kuljetuslaitteen laadukas työn jälki sekä pitävät aikataulut ovat vakuuttaneet asiakkaat ja he toivoivat saavansa myös kevyemmän puolen kalustolleen samantasoiset huolto- ja varaosapalvelut.

Kuljetuslaitteella on ollut jo aikaisemmin suunnitelmia toiminnan kehittämisestä ja pakettiautoluokan palvelut soveltuivat luonnollisella tavalla kokonaiskonseptiin.

Kuljetuslaite varaosat

”Saimme Hakkilaan tilojen uudelleenjärjestelyiden avulla pakettiautopuolelle oman yli 200 neliön hallin, jonne asennettiin kolme huipputehokasta nosturia sekä nykyaikaisimmat työkalut ja tekniset laitteistot”, kertoo Piekäinen. ”Kolme ammattitaitoista asentajaa työllistävän pakettiauto-osaston vetäjäksi saimme Jukka Lempisen, jolla on pitkä alan kokemus. Lisäksi meillä on vahvuutena Koivunen Oy:n kautta vankka työvälineiden sekä varaosien valikoima, mikä takaa asiakkaillemme nopeat ja luotettavat huoltotoimenpiteet. Muutenkin yhteistyö Koivunen Oy:n kanssa tulee jatkumaan saumattomana, mikä takaa runsaasti synergisiä etuja”, jatkaa Piekäinen. Myös pakettiautoluokan varaosapuolen valikoima kasvaa muutoksen myötä merkittävästi ja myymälässä onkin tarjolla runsas kattaus miellyttävästi hinnoiteltuja pakettiautojen varaosia.

Kuljetuslaite asiantuntemus

Suomen Kuljetuslaitteen pakettiautohuollon toiminta perustuu mahdollisimman kattavaan palveluun, jossa asiakas saa halutessaan samalla kertaa perushuollon ja varaosien lisäksi katsastukset, piirturitarkastukset, kuormausnosturien sekä takalaitanostinten huollot, muut päällirakennetyöt ja vaikkapa rengaspalvelut. ”Palvelukonsepti perustuu raskaan kaluston puolelta opittuun käytäntöön, jossa asiakas saa yhdellä käynnillä kaiken tarvittavan, eikä kallista aikaa tarvitse haaskata useisiin eri toimipisteisiin kulkemiseen.Talostamme löytyy erikoisosaamista esimerkiksi autosähköpuolelta, ajoneuvoilmastointi-, lämmitys- sekä kylmälaitteista ja hydrauliikasta, joten ajoneuvoa ei tarvitse Hakkilasta siirrellä vaikeimpienkaan haasteiden johdosta”, lisää Piekäinen.

Kuljetuslaite tekniikka

Kuljetuslaitteessa on panostettu merkittävästi myös diagnostiikka- ja muuhun tekniseen laitteistoon, jonka ansiosta Hakkilassa pystytään huoltamaan kaiken merkkisiä ja mallisia pakettiautoja. ”Käytämme Boschin laadukkaita tuotteita, mikä takaa teknisen huoltoalan kehityksen kärjessä kulkemisen”, korostaa Piekäinen.

Kuljetuslaite katsastus

Suomen Kuljetuslaite työllistää uudistusten jälkeen 28 alan ammattilaista ja suuri henkilöstön määrä onkin tärkeää, sillä Piekäisen arvion mukaan Hakkilassa tullaan tämän vuoden aikana suorittamaan pelkästään raskaan puolen katsastushuoltoja yli 2500 kappaletta. Tähän lukumäärään kun lisätään pakettiautopuolelta tulevat huollot ja katsastukset, kasvaa määrä runsaasti entisestään. Suomen Kuljetuslaitteen vahvuutena on myös sen loistava sijainti Lahdentien ja Kehä III:n tuntumassa. Hakkilankaaren toimitiloihin on erittäin helppoa tulla joka suunnasta ja avaran piha-alueen ansiosta myös isoilla yhdistelmillä on vaivatonta saapua huoltotoimenpiteitä varten.

Suomen Kuljetuslaite lupaa jatkossakin palvella asiakkaitaan tunnetuilla periaatteillaan. ”Meillä palvelun voi kiteyttää nopeuteen sekä kustannustehokkuuteen, mutta kaikessa kuljetaan työn korkea laatu etusijalla. Tarjoamme myös asiakkaalle mahdollisuuden keskittyä omaan toimintaansa ja hoidamme kaikki tarvittavat toimenpiteet asiakasta parhaiten tukevalla tavalla”, päättää Piekäinen.

Lue seuraavaksi