Uutiset

Autot

Subaru Forester on valittu vuoden katumaasturiksi

Kilpailijajoukko oli kova sisältäen monia ennakkosuosikkeja suuremmistakin luokista. Viikon mittaisen testin aikana Foresterin hyvät suoritukset rankoissa maasto-, maantie- ja rata-ajokokeissa oikeuttivat voittoon.

Motor Trend -lehden SUV -testin arvostelu käsittää kolme kohtaa, joiden mukaan jokainen kilpailija arvostellaan. Ensimmäinen kohta on kokonaisuus, joka käsittää suunnittelun, muotoilun ja voimavarojen hyväksikäytön. Seuraavassa kohdassa arvioidaan mallin vaikutusta markkinoihin. Kolmas ja viimeinen kokonaisuus on, helpoimmin jokaisen Subaru omistajan tunnistettavissa: vastine rahalle. Forester arvostettiin korkeimmalle kaikissa kolmessa arvostelukohdassa.

Uusi Subaru Forester on tilava ja monikäyttöinen auto. Voitto on oikeutettu, sillä Subaru Forester tarjoaa esimerkilliset tilat viidelle hengelle ja heidän tavaroilleen. Viitatessaan Foresterin monikäyttöisyyteen tekstissään Motor Trend käytti vertausta automaailman sveitsiläiseen armeijaveitseen. Lisäksi Foresterin polttoaineen kulutus on ajan hengen mukaisesti alhainen.

”Subaru Foresterin myynti on alkanut upeasti. Boxerdieselmoottori lisäsi kiinnostusta entisestään ja hintamme ovat erittäin kilpailukykyiset tässä luokassa. Forester on luokkansa ympäristöystävällisin auto. Reilu 21,5 senttimetrin maavara yhdistettynä symmetriseen nelivetoon tarjoaa varmaa etenemiskykyä maastossa ja liukkaissa olosuhteissa”, toteaa Satu Salomaa Subaru Nordic AB:sta.

www.subaru.fi

Lue seuraavaksi