Uutiset

Autot

Snowek tarjoaa Urakkatakuu-palvelun talvikauteen

Suomalaisten korkean teknologian aurojen ja harjatyölaitteiden suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut Snowek Oy lanseeraa talvikauteen valmistuville urakoitsijoille toimialalla poikkeuksellisen Urakkatakuu-palvelun. Palvelun tarkoituksena on mahdollistaa urakoitsijoiden pääseminen työn pariin mahdollisimman nopeasti kuntien alueurakoiden sekä taajama-alueiden urakkakilpailutusten ratkettua. Urakkatakuuseen pääsevät osallisiksi kaikki avoinna oleviin ja ratkaisua odottaviin urakoihin tarkoitetut Snowek –työlaitteiden hankinnat elokuusta lokakuuhun.

Snowek lanserasi Lepaa 2016 –messuilla talvikauteen valmistautuville kunnossapitourakoitsijoille toimialalla ainutlaatuisen Urakkatakuu-palvelun vastauksena asiakkaidensa haasteisiin pitkälle myöhäissyksyyn venyvien kunnossapidon alueurakka-kilpailutusten kanssa.

”Viimeisten vuosien aikana olemme saaneet jatkuvasti suomalaisilta ammattiurakoitsijoilta palautteena, että suurimman haasteen talvikauteen valmistautumisessa aiheuttavat myöhälle syksyyn – jopa marraskuulle – venyvät urakkakilpailutukset. Kotimaisten työlaitteiden toimittajien ja myyjien näkökulmasta kaikkien urakoiden asettuminen samaan äärimmäisen myöhäiseen hetkeen siinä vaiheessa, kun lumi on jo maassa, aiheuttaa aina viivettä toimitusajoissa. Täten urakoitsijat usein pääsevät uusilla tehokkailla työlaitteilla kaduille viikkoja myöhässä. Snowekin Urakkatakuu on meidän kädenojennus ja ratkaisu tähän haasteeseen.”

Mikko Hätinen, Snowek Oy, tuotantopäällikkö

Snowekin Urakkatakuu -palvelu tarkoittaa, että urakoitsija, joka on elokuussa tai syyskuussa vielä epävarma tulevasta urakastaan voi tehdä huoletta talvityölaitteidensa tilauksensa jo valmiiksi. Kun urakoitsija voittaa alueurakkansa, Snowek toimittaa työlaitteet urakoitsijalle välittömästi kilpailutuksen ratkeamisen jälkeen ja toisaalta, mikäli kilpailutus ei pääty suosiollisesti, urakoitsija voi joko siirtää työlaitteet toiseen urakkakilpailutukseen tai viime kädessä jopa perua kaupat.

”Luonnollisesti uskomme, että Urakkatakuu-palvelulla löytyy meidän työlaitteiden pariin uusia asiakkaita, mutta ennen kaikkea tämä on keskustelua avaava teko. Uskomme, että koko toimialan arvoketju ja loppuviimein jalankulkijat lumen saapuessa, hyötyvät tästä keskustelusta ja esimerkiksi meidän toimenpiteistämme.”

Antti Nikkanen, Snowek Oy, toimitusjohtaja

Urakkatakuu koskee kaikkia Snowek –työlaitteita, jotka on tilattu lokakuun 30. päivään mennessä ja jotka on rekisteröity Snowek Urakkatakuu-palveluun osoitteessa www.snowek.fi/urakkatakuu tai jälleenmyyjien kautta. Rekisteröinnin yhteydessä urakoitsijan on syötettävä alueurakan kilpailutuksen viralliset tiedot sekä aikataulu. Urakkatakuu koskee syksyllä 2016 avoinna olevia alueurakkakilpailutuksia Suomessa.
Snowek-työlaitteiden jälleenmyynnistä Suomessa vastaavat Konevel Oy ja Turun Konekeskus Oy.

Lue seuraavaksi