Uutiset

Autot

Sherpa 1000 GPS helpottaa autoilijaa ajamaan nopeusrajoitusten mukaan

Sherpa 1000 GPS on pieni, kompakti ja täysin laillinen kameratolppavaroitin.

Sherpa-nopeuskameravaroitin helpottaa autoilijaa säilyttämään sallitun nopeuden ja lisää näin ajoturvallisuutta ja mukavuutta. GPS-teknologian avulla laite kertoo koko ajan todellisen ajonopeuden. Nopeuden määritykseen käytetään auton sijaintia, joten Sherpa pystyy näyttämään tarkemman nopeuden kuin auton oma nopeusmittari.

Kun auto lähestyy valvontakameratolppaa, varoittaa Sherpa siitä merkkiäänellä ja visuaalisesti. Ensimmäisen kerran Sherpa ilmoittaa valvontakamerasta 500 metriä ja toisen kerran 200 metriä ennen kameraa, mikäli nopeus on yli sallitun.

Nopeusvalvontakameroita hyödynnetään liikenteen valvonnassa entistä enemmän. Sherpa päivittää säännöllisesti uusien nopeusvalvontatolppien sijainnit. Sherpa sisältää tällä hetkellä Suomen yli 800 kameran paikan lisäksi Ruotsin ja Norjan nopeusvalvontatolppien sijainnit.

Sherpan etuna moniin navigaattoreihin on laitteen edullisempi hinta sekä ilmainen päivitys. Paikannusteknologiaan perustuva nopeuskameravaroitin on GPS-laite, joten se on täysin laillinen sekä omistaa että käyttää. Sherpa voidaan siirtää toiseen autoon vaivattomasti.

Lisätietoja: Kaha Oy

 

Lue seuraavaksi