Uutiset

Autot

Setra-malliston moniosaaja

Setra  Business

Setra kertoo kasvattaneensa tuotevalikoimaansa MultiClass 400 UL business –bussilla, joka taipuu moneen ajotehtävään. Uuden vaihtoehdon suunnittelussa on pyritty kustannustehokkuuteen, jolloin matkustamon varustelussa on pitäydytty perusasioiden äärellä. Valmistajan mukaan tarjolla olevat S 415 UL business, S 416 UL business and S 417 UL  –vaihtoehdot soveltuvat niin linjaliikenteeseen, koululaiskyyditykseen kuin pienimuotoiseen tilausajotoimintaankin. Tarjolla on kolme eri pituutta; 12,2-, 12,7- ja 13,38-metriset autot tarjoavat vaihtoehdosta riippuen 55-59 matkustajapaikkaa.

Kaksiakseliset vaihtoehdot tarjoavat käyttäjilleen Setra MultiClass 400 –autojen kaikki vahvuudet kuten luotettavuuden ja taloudellisuuden. Tuttujen ominaisuuksien lisäksi autoissa on lukuisia turvallisuutta kasvattavia ominaisuuksia kuten jarruassistentti ja ECE-R66-normin mukaan valmistettu kori. Moottoritilassa on ympäristöystävällinen 7,7 litran OM 936 –moottori 299 tai 354-hevosvoimaisena vaihteohtona.

Markkinoille tarjottavilla uusilla vaihtoehdoilla Daimler haluaa tarjota nopeasti muuttuvalla kentällä operoiville asiakkailleen monipuolisia ja muuntautumiskykyisiä ajoneuvoja. Uuden business-luokan ajoneuvojen valmistaminen on määrä aloittaa keväällä 2014.

Lue seuraavaksi