Uutiset

Autot

Scania Citywide LF ja LE – uusi bussimallisto keski- ja esikaupunkiliikenteeseen

Kuljettajan paikka on ergonomisesti suunniteltu ja tarjolla on nyt myös ohjauspyörän mukana säätyvä kojetaulu, joka täyttää Saksan vaatimukset. Citywideen tarjolla on markkinoiden laajin polttoainevalikoima, sillä polttoaineena voidaan käyttää perinteisen dieselin ohella myös biodieseliä, maa- tai biokaasua sekä bioetanolia. Uusi bussimallisto valmistetaan kokonaan alumiinista, joka on materiaalina kevyttä ja helposti kierrätettävää.

Scanian strategiana on tarjota asiakkailleen oman verkostonsa kautta täysin valmiita linja-autoja kaikissa segmenteissä ja kaikilla markkina-alueilla eri puolilla maailmaa. Uusin jäsen tässä globaalissa bussiperheessä on Scania Citywide, jonka muotoilussa näkyy vahvat siteet pari vuotta sitten esiteltyyn Scania Touringiin.

Scania Citywide -mallisto

Scania Citywide -mallisto on tarkoitettu kaupunkien keskustojen ja esikaupunkien liikenteeseen ja siihen kuuluvat sekä täysmatalat että keskiovelle asti matalat mallit niin 2- ja 3-akselisina kuin myös nivelversioina.

Moottorivalikoimaan kuulu perinteistä dieseliä käyttävien versioiden lisäksi myös biodiesel, maa- tai biokaasu ja bioetanoliversiot, jotka kaikki täyttävät EEV-päästötason vaatimukset. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Scania voi tarjota asiakkailleen markkinoiden laajimman valikoiman vaihtoehtoisia polttoaineita.

Koko Scania Citywide -mallisto valmistetaan Slupskissa, Puolassa. Vuonna 1993 perustettu tehdas on erikoistunut valmistamaan alumiinirakenteisia linja-autoja.

www.scania.com

Lue seuraavaksi