Uutiset

Autot

Saris-vaunuja minikaivukoneiden kuljettamiseen

Hollantilainen SARIS Aanhangers BV on julkistanut kaksi uutta minikaivinkoneen kuljetusvaunua – SARIS Magnum 300V ja 350V.  SARIS Magnum -koneenkuljetusvaunut ovat erittäin lujia ja niiden lastauskorkeus on vain 30 cm, jolloin kaivuri on helppoa ja turvallista ajaa vaunun päälle.

Renkaat ovat kokoa 185/60 R12C M+S, eli talvirenkaat ilman nastoja. Tukijaloilla varustetut verkkopintaiset rampit ja kantavuudeltaan 3000 kilon rampit eivät ole talviolosuhteissakaan liukkaat. Kestävästä ja kuumasinkitystä valuteräksestä valmistetut sidontalenkit sijaitsevat v-urassa.

Nokkapyörä on kiinni rungossa 8 mm teräslaipalla. Laidat ovat kastamalla kuumasinkittyä terästä ja kuormatilan sisämitat ovat 170 x 306 cm. 300V-perävaunun kantavuus on 2400 kiloa, 350V:n noin 2900 kiloa. SARIS Magnum -mallistossa on myös versiot ilman ramppeja, jotka on tarkoitettu urakoitsijoille raskaiden kauhojen ja polttoainesäiliöiden kuljetukseen. Alberni Oy:n maahantuomiin SARIS Magnum sarjan vaunuihin on saatavana myös useita käyttöä helpottavia lisävarusteita, kuten vararengasteline, kauhan kuljetusalusta, verkkolaitasarja, pohjan alumiiniturkkilevypinnoitus.

Lue seuraavaksi