Uutiset

Autot

Saris-kevytperävaunuja Konekeskolta

”Korkealaatuiset Saris-perävaunut täydentävät Konekeskon edustamaa perävaunuvalikoimaa ammattikäyttöön suunnitelluilla ja valmistetuilla perävaunuilla.
Konekesko Oy jatkaa myös Muuli- ja Muuli Pro -perävaunuyhteistyötä Juncar Oy:n kanssa entiseen tapaan. Muuli on tällä hetkellä perävaunujen markkina­johtaja ja Saris-malliston myötä Konekesko on selkeästi laajimman malliston tarjoava perävaunutoimittaja Suomessa”, kertoo tuoteryhmäpäällikkö Jarmo Heikkilä Konekesko Oy:stä.

Saris-mallisto käsittää neljä ammattikäyttöön soveltuvaa vaunutyyppiä; hydrauliset kippivaunut, lavettivaunut, auton- ja koneenkuljetusvaunut sekä vesi- ja pölytiiviit umpikorivaunut. Mal­listosta löytyy eri mitoilla yli 300 perävaunuvaihtoehtoa. Suosituimmat Saris-perävaunut ovat ns. lavettivaunuja, joissa runko ja pyörät ovat lavan alla ja vaunun sivu- sekä päätylaidat voidaan laskea alas kuormauksen ajaksi.

Saris-perävaunut valmistaa hollantilainen perheyritys, Saris Aanhangers B.V, jonka vuosituotanto on yli 30 000 ammattikäyttöön valmistettua Saris-perävaunua. Tehdas on perustettu 1959 ja se kuuluu Euroopan neljän suurimman perävaunuvalmistajan joukkoon. Vaunujen yksiosaiset pohjavanerit ovat suomalaista alkuperää. Saris Aanhangers B.V:n tehdas on erittäin nykyaikainen; 4 automatisoitua hitsausrobottia hitsaavat teräspalkkirungot, jotka kuumasinkitään kastamalla. Suuret tuotantomäärät takaavat erinomaisen laadun ja edullisen hintatason.

”Sopimus Konekeskon kautta tuo Saris-perävaunukauppaan lisää volyymia. Yhteistyön myötä pystymme tarjoamaan vaativille ammattiasiakkaille laadukkaita kevytperävaunuja entistä kattavamman jälleenmyyjäverkoston kautta.”, toteaa Martti Alander Alberni Oy:stä.

Lue seuraavaksi