Uutiset

Autot

Salvos Finlandilta luksusmökkivaunu Finlandia 9000

Lapelland-malliston panoraamaikkunalla varustettu uutuusmökkivaunu Finlandia 9000 yhdistää omakotitalon ylellisen varustelutason ja asuntovaunun liikuteltavuuden samaan kokonaisuuteen.

Vapaa-ajan rakentamisen edelläkävijänä tunnettu Salvos Finland oy esittelee 16.-20.1.2019 Helsingissä järjestettävillä Matkamessuilla Lapin matkailuun täysin mullistavan majoituskonseptin. Lapelland-malliston 2-4 henkilölle soveltuva Finlandia 9000 mökkivaunu on 21m²:n lasikattoinen panoraamaikkunalla, saunalla, täydellisellä keittiövarustuksella sekä makuuhuoneella varusteltu huoneisto, joka kulkee renkailla auton perässä ja on kytkettävissä vesi-, viemäri- ja sähköverkkoon. ”Stand alone” -paketin biodiesel-lämmityksen, raikas- ja likavesisäiliöiden sekä aurinkoenergian avulla rakennus toimii myös liikkuvana ja omavaraisena yksikkönä eikä jätä jälkiä luontoon”, kertoo Lapellandin liiketoimintajohtaja Pete Lohi

Ennenkokemattomia elämyksiä Lapin matkailijoille – perheyrityksen intohimolla toteutettuna

Liikuteltavuutensa ansiosta Finlandia 9000 -mökkivaunu mahdollistaa ainutlaatuisia elämyksiä pohjoisen luonnosta kiinnostuneille matkailijoille. Kiinteän kesämökin mukavuuksilla varustetun vaunun suurista panoraamaikkunoista kelpaa ihailla revontulia ja nauttia takkatulen tunnelmasta sekä saunan höyryistä keskellä kauneinta tunturimaisemaa – ekologisesti ja ympäröivää luontoa kunnioittaen. Täysin käyttövalmiina toimitettava Finlandia 9000 tarjoaakin joustavan ja kustannustehokkaan ratkaisun Lapin matkailuyrittäjille tuttuun majoituskapasiteettiongelmaan.

Pohjoispohjalainen perheyritys Salvos Finland oy on tunnettu jo yli 10 vuoden ajan laadukkaista ja innovatiivisista vapaa-ajanrakennuksistaan, joihin lukeutuvat mm. vastuullisesti ja asiakkaan toiveiden mukaan toteutetut käyttövalmiit hirsirakennukset sekä siirrettävän alustan päälle rakennetut saunat ja kylpykeskukset. Salvoksen nousu vapaa-ajan rakentamisen huipulle on aina pohjautunut vahvaan arvopohjaan, henkilöstön aitoon intohimoon sekä valmiuteen tehdä asiat toisin, asiakkaita kuunnellen ja kunnioittaen. Näitä samoja toimintaperiaatteita noudattaen on syntynyt myös Lapelland-mallisto, jonka nyt lanseerattujen uutuustuotteiden – erityisesti mullistavan Finlandia 9000 -luksusmökkivaunun – myötä Salvos haastaa entistä voimakkaammin alan johtavat yritykset ja tähyää myös kansainvälisille vapaa-ajanrakennusmarkkinoille. Finlandia 9000 -rakennuksen teollinen valmistus alkaa maaliskuussa 2019.

Esittelyssä vapaa-ajan asumisen uusi mukavuustaso

Lämpimän talvieristyksen ansiosta ympärivuotiseen käyttöön soveltuva Finlandia 9000 on matkailuyritysten ohella täydellinen vastaus myös mökkeilystä ja asuntovaunuilusta kiinnostuneiden kuluttajien tarpeisiin mullistaen etenkin kokeneemman kausipaikkakaravaanarin majoituskokemuksen. Helposti liikuteltava mökkivaunu kulkee omistajansa mukana kätevästi minne tahansa ja mahdollistaa rentoutumisen vaikka omalla kotipihalla! ”Toimivat tilaratkaisut, täydellinen keittiövarustus, tunnelmallinen takka, lasikatto ja tietysti oma sauna vievät asumisen mukavuuden aivan uudelle tasolle”, liiketoimintajohtaja Lohi kuvailee. Salvos Finland järjestää medialle tietoiskuja uutuuskonseptista messuosastollaan 6B10 torstaina 17.1 klo 10 ja klo 14.30 sekä perjantaina 18.1. klo 10. Osastolla on mahdollista tutustua Finlandia 9000 -rakennukseen.

Lue seuraavaksi